Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rángatózik a kiskutyusom. Mit...

Rángatózik a kiskutyusom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
vittük orvoshoz kapott szurit is meg kúpot csak mit adjak neki enni? kiskutyus még .pár hónapos. és ha elkezd rángatózni mit csináljak?:(
2011. máj. 13. 16:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem azt írod, hogy lázas? -.- Anyám...

Így mindenki azt gondolta (én is), hogy epilepsziás, az enyém egy ilyen roham után halt meg.

Ha a doki másképp nem rendelte, akkor add neki a megszokott kajáját.

2011. máj. 13. 17:20
 12/22 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ha lázas, akkor nem rángatózik, hanem remeg.
2011. máj. 13. 17:20
 13/22 A kérdező kommentje:
nem tudom eldönteni h remeg-e vagy rángatózik....olyan érdekes.. ennyit mondott az orvos de félek h valami baja van.. holnap visszük orvoshoz. és ez az epilepsziába belehalnak a kutyusok?
2011. máj. 13. 17:36
 14/22 A kérdező kommentje:
és még annyi h ha eszik vagy iszik akkor jön rá ez a görcs..és feldagad a hasa..vagyis úgy megfeszül.. de majd az orvosnak mondjuk ezt holnap
2011. máj. 13. 17:48
 15/22 anonim ***** válasza:
-.- szerintem ez nem szimpla láz akkor. Mindent részletesen mondjatok el a dokinak, ő tudni fogja, mi legyen. Az epilepsziába, ha kezeletlen, belehalhatnak, vagy legalábbis megrövidíti az életüket, de egész jó gyógyszerek vannak rá. A macskám volt epilepsziás, és bizonyos májrendellenességek is okoznak epilepszia-szerű görcsöt, rángatózást. A macskámnak volt, ahogy írtam is. Sajna epilepsziával kezelte a doki, de közben májbeteg volt, és így kezelés nélkül elvitte ez a kór szegényt.
2011. máj. 13. 17:54
 16/22 anonim ***** válasza:
Ja, és nem tikkel? A rángatózás és a remegés között van valahol a tikkelés, látszik, hogy akaratlanul ránganak az izmai, össze-vissza dől-borul szegény. Már ilyet is láttam.
2011. máj. 13. 17:56
 17/22 A kérdező kommentje:
megbír állni csak olyan mintha remegne a lába és a fejét próbálja letenni. az ételt is nagyon habzsolja..jaj szegénykém
2011. máj. 13. 18:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Azért az sem mindegy, hogy 1 vagy két hónapos! Honnan van az a kutyus? És a lázra lázcsillapított vagy gyulladáscsökkentőt adott az orvos? Vagy beadta neki az oltást?
2011. máj. 13. 18:29
 19/22 A kérdező kommentje:
nem tudom mennyi idős apukám hozta és ő meg nem kérdezte meg 1-2 hónapos lehet..utána olvastam és a tünetei gyomor csavarra mutatnak. lehetséges ez ilyen kis korban?
2011. máj. 13. 18:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Ezért lettem lepobntozva, hogy tényleg szaporítótól van a kutya. Gratula emberek a nagy állatvédelemért, de azért máskor mg fikázzuk akik onnan vesznek.

Volt már féreghajtózva az a kutya?

2011. máj. 13. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!