Ilyen nagy dolog hogyha a kutya lepisili a ház falát?!
Nos multkor sétáltattam a kutyát az utcában és egy krapek oda szólt hogy minek pisiltetem oda a bérházhoz a kutyát.Namármost úgy kell elképzelni a környéket hogy a járda egyik oldalán a ház fala a másikon a parkoló autók.Nyilván akkor a kisebb rosszat választottam.
Ezektől a fontoskodó pacákoktól felforr az agyvizem,mert mindből hiányzik a következetesség.
Egy hasolnó kultúrálatlan kutyás ezt válaszolta, amikor szóvá tettem: Miért baj, összedől a ház?
Na akkor ide a mobilodat, hagy köpjem le, nyugi, attól még működni fog.
Vagy fessük más színűre az autókat, attól még menni fognak. Vagy ne fizessünk csatornadíjat, hanem mi emberek is végezzük a dolgunkat az utcára. Majd elviszi a víz, meg az eső.
Mi szenvedjünk azért, mert valaki kutyát AKAR tartani. Én meg lovat. Vagy tehenet. Városban. Szeretem a kutyákat, volt sajátom is. 15 évesen neveltem magamtól arra, hogy az útpadka mellé pisiljen. Ott elmossa az esővíz és kevésbé zavaró. Lánykutya volt.
Épp ma láttam KUTYÁMMAL, hogy egy pasi más kocsija mellé vizelt...undorító...egy forgalmas sétány mellett :(
Kutyámnak kocsikat, kerítéseket többnyire nem engedek lepisilni. Ha a kerítés ócska, esetleg növénnyel van befuttatva, akkor nem szólok rá.
Kukákat zöld területen szokott, a rácsos fajtákat...máskülönben rászólok.
És igen, a kutya KÉPES MEGTANULNI, hogy akkor van pisi-kaki, mikor gazdi engedi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!