Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyen nagy dolog hogyha a...

Ilyen nagy dolog hogyha a kutya lepisili a ház falát?!

Figyelt kérdés

Nos multkor sétáltattam a kutyát az utcában és egy krapek oda szólt hogy minek pisiltetem oda a bérházhoz a kutyát.Namármost úgy kell elképzelni a környéket hogy a járda egyik oldalán a ház fala a másikon a parkoló autók.Nyilván akkor a kisebb rosszat választottam.

Ezektől a fontoskodó pacákoktól felforr az agyvizem,mert mindből hiányzik a következetesség.

2011. máj. 12. 16:27
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
A ház, a kerítés, az autó magántulajdon, amit valaki a pénzén vásárolt, azért a pénzért pedig megdolgozott. A járda, a kuka, az oszlop, a fa, stb. az közterület. Inkább ide végezze a dolgát, de szerintem kultúrember nem szeret húgyszagban élni, benne lépkedni. Egyébként érdekes, hogy a kutyások elviszik a saját lakóhelyüktől a kutyát, hogy nehogy oda piszkítsanak, de felháborodnak, ha a kutyátlanok ezt szóváteszik. Ha olyan kis dologról van szó, pisáltasd a saját kapudhoz és szagold, nekem miért kéne? Ennyit a következetességről. A Te kutyád, szagold Te! Ez neveltetés és kultúráltság kérdése. Egyetértek többekkel: BUNKÓSÁG, ha más házához, autójához, tulajdonához piszkít a kutya. De nem az állattal van a baj, hanem a sétáltatójával!
2014. máj. 28. 13:32
 22/24 anonim válasza:

Egy hasolnó kultúrálatlan kutyás ezt válaszolta, amikor szóvá tettem: Miért baj, összedől a ház?

Na akkor ide a mobilodat, hagy köpjem le, nyugi, attól még működni fog.

Vagy fessük más színűre az autókat, attól még menni fognak. Vagy ne fizessünk csatornadíjat, hanem mi emberek is végezzük a dolgunkat az utcára. Majd elviszi a víz, meg az eső.

Mi szenvedjünk azért, mert valaki kutyát AKAR tartani. Én meg lovat. Vagy tehenet. Városban. Szeretem a kutyákat, volt sajátom is. 15 évesen neveltem magamtól arra, hogy az útpadka mellé pisiljen. Ott elmossa az esővíz és kevésbé zavaró. Lánykutya volt.

2014. máj. 28. 13:43
 23/24 Szilvi & Argos ***** válasza:

Épp ma láttam KUTYÁMMAL, hogy egy pasi más kocsija mellé vizelt...undorító...egy forgalmas sétány mellett :(

Kutyámnak kocsikat, kerítéseket többnyire nem engedek lepisilni. Ha a kerítés ócska, esetleg növénnyel van befuttatva, akkor nem szólok rá.

Kukákat zöld területen szokott, a rácsos fajtákat...máskülönben rászólok.

És igen, a kutya KÉPES MEGTANULNI, hogy akkor van pisi-kaki, mikor gazdi engedi

2014. máj. 28. 16:46
 24/24 anonim válasza:
Én is városközpontban lakom,a mi házunkat is lepisilik kutyák. Heti egyszer lemosom de még nem jutott eszembe h egész nap azt figyeljem h ki kutyája pisil ide,talán mert van jobb dolgom is. nekem is van 2 kutyám és nekem is szóltak már be de leszarom. Ha ennyire félti kerítse körbe v költözzön tanyára. Kötekedő paraszt.
2015. jún. 23. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!