Vajon miért nem kaptam még? Kezdek ideges lenni.!? (lent)
Sziasztok!
Golden Retriever kiskutyát kapok egy hónap múlva! A tenyésztővel, már tavaly felvettem a kapcsolatot, hogy 2011 tavaszára-nyárára lesznek-e kiskutyák. Visszaírt, hogy várhatóak, és majd értesít.
Áprilisban írt egy levelet, hogy megszülettek. Onnantól kezdve elkezdtünk levelezni, hogy mi hogy lesz, merre lakom, ő neki mióta van Goldi kutyája.. stb.. Majd megkérdeztem, hogy mi lenne, ha a kiskutyát képről választhatnám ki? Vissza írt, hogy szerinte nem a legjobb ötlet, de ettől függetlenül küld képeket, ha szeretném. Addigra én is rájöttem, hogy valóban nem a legjobb ötlet, és írtam, hogy attól függetlenül kaphatok-e képeket? Mivel kíváncsi vagyok rájuk, hogy néznek ki, fajtiszták-e vagy hogy vannak gondozva stb.. Lehet, hogy most furcsán hangzik, de én ilyen vagyok, a biztosra megyek :)
A lényeg, hogy visszaírt, hogy mikor lehet értük menni, majd a végére : "Mindenféle képpen elküldöm még ezen a héten a képeket." Ez volt több mint 3 hete :S
Kicsit zavar, mert már tényleg nagyon kíváncsi vagyok :D
Gondoltam arra, hogy nincs net náluk, vagy elutaztak, vagy nincs fényképezőgépük, vagy a szervizben van. Esetleg baj történhetett? :S Szerintetek miért nem írhat még azóta? Azt írta, még a héten... :S
Értelmes válaszokat kérlek! Lehet, hogy nem egy normális kérdés, meg értelme nincsen, de írtam neki, hogy várom a képeket, azóta semmi.....
Akit találtál, az se tenyésztő, ha törzskönyv nélküladott volna kutyát.
Felhívhatod és pl.megkérdezheted, hogy van-e szukának, kannak diszplázia szűrése mert a diszplázia mégis örökletesés egy műtét 60 ezernél kezdődik.
De én nem vennék innen, nekem túlnagy lenne a rizikó.
szánj rá egy negyed órát és olvasd ezt az oldalt végig. Minden infót megtalálsz itt
Köszi! Máris többet tudok!
Belinkeljem az előző alom kiskutyáit? :)
Naná+ És a hirdetését is.
A többieknek igazuk lehet és belefutottál egy szaporítóba ami nem lenne csoda goldenből most a háromlábút is el lehet adni!
A fajtamentők kezdhetnek aggódni annyi kidobott golden lesz....vagy már van is.
Én a multkor döbbentem meg a diszpláziás goldenek aránya tavaly meghaladta a diszpláziás német juhászokét.Minden második golden diszpláziás.
Sajnos ez lesz egy fajtából,ha rászállnak a szaporítók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!