Tegnap kaptam egy nagyon jó munkalehetőséget. Csütörtökön kezdek. Bővebben lent?
1 éven belül lesz végülis...
hacsak nem keres a férjem milliókat,vagy alapból nekem nincs félretett sokmillióm,én elvállalnám,hiszen a gyed minimum duplája a gyesnek,és ugye egy baba sokba kerül...
de szeretni nem fog a cég...hacsak nem tudsz otthonról is dolgozni
Valószínü van próbaidöd. Az alatt meg kirughat. Csak tölük függ hogy kirugnak most vagy sem.
Szerintem az elsö hónapban ne szolj ne mond el senkinek sem. Addigra nekik is lesz rólad bövebb képük, elkezdesz beilleszkedni és addigra kiderül hogy megmarad-e a bébi. (mert ha ma derült ki akkor kb 6 hetes lehetsz)
Aztán szólj és várj. Lehet simán megtatanak, ha kirugnának próbálj egyezkedni, de ilyenkor az a baj hogy ha lesz aprób bajod vagy nehezebben bírod a terhességet beteg szabira írnak és elég sokat a munkáltatónak kell fizteni.
3 hónap a próbaidő gondolom,addig titkold mindenképp,hisz kitehetnek
utána viszont nem tehet ki semmiképp,dolgozol ameddig dolgozol,majd elmész betegszabira,ha megszületik a baba akkor gyedre,nem tud mit csinálni,köteles fizetni utánad...
hogy mit fog szólni? hát nem fog örömében ugrálni,de nem te vagy az első és nem is az utolsó,aki melókezdés után nem sokkal elmegy szülni
de a baba az első,a vodafone kibirja h fizet utánad,neked a gyerek érdekeit kell nézned,az pedig most za,hogy vállald el,legyél túl a próbaidőn,és gyedet kapj,hogy több pénzből tudd ellátni őt
de majd lesz., kb 6 hét múlva...és az bőven benne van a próbaidőben. Nem hiszem, hogy 3 hónapig nem lesz kiskönyve...Mindegy, én jót akarok, ezért nem mennék bele a vitába.
Kedves kérdező! Tégy a legjobb belátásod szerint, és kívánom a legjobbakat! :)
Èn már írtam hogy próbaidö alatt kitesznek.
De igaza van annak aki azt mondta hogy beperelhetnek, de hogy egy multi ilyenbe bele megy?
Viszont én azt taná csoltam hogy egy hónapot mindenképpen titkold. Azért mert ha megismernek és szükség van rád, lehet így is kellesz nekik.
De az sem mindegy milyen lesz a terhességed, mert nekem a legrosszabb az elsö 12 hét volt akor vérzés miatt 3 hétig beteg szabin voltam. ès vérzés nagyon gyakori dolog, habár nem veszélyes, de gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!