Tegnap kaptam egy nagyon jó munkalehetőséget. Csütörtökön kezdek. Bővebben lent?
Csatlakozom az utolsóhoz:
Nem perelhet be, munka törvénykönyve, el kéne olvasni.
Próbaidő alatt bármikor, indok nélkül kirúghatnak, próbaidő után már csak rendkívüli felmondással élhet a munkáltató.
Hogy tisztességes-e ha nem szólsz? Ők tisztességesek voltak, amikor rákérdeztek, hogy mikor szeretnél gyereket? Nem. Erről ennyit.
Optimális esetben egy terhesség nem betegség, nem egy ismerősöm van, aki szinte a munkahelyéről ment szülni, minimálisra csökkentve a munkáltató anyagi kiadását. A másik pedig az, hogy nem hiszem, hogy egy ilyen multi egy ilyen munkakörbe többszázezres fizetéssel jelenti be a dolgozókat, hogy belerokkanjon, ha az elmegy táppénzre.
Én a próbaidő lejárta utánig titkolnám. Nem mindegy, hogy tgyásra/gyedre jogosult leszel vagy csak a 25eFt-os gyesre.
Egyébként pedig gratulálok :) Boldog babavárást kívánok!
Szerintem ez olyan dolog, hogy egy munkáltató (egy Vodafone) nem fog belehalni, hogy egy embert "eltart", aki mellesleg meg is dolgozik a pénzért.
Ha meg majd elmégy szülni, ne félj, megoldják.
Te viszont rengeteget veszíthetsz, ha nem dolgozol.
Ettől még nem vagy szemét ember, csak gondoskodsz magadról. A másik fél meg csak egy cég, amik azért jönnek létre, hogy pénzt koncentráljanak maguk köré.
Ez nem a tisztesség és becsület kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!