Leendő kiskutyámnak mire van szüksége ezeken kívül?
Eddig ezeket írtam össze:
- kaja (Friskies)
- etetőtál
- itatótál
- kennel
- oltások
- póráz
- hám
- rágójáték
- jutalomfalatok
- chippezés
- ivartalanítás.
Amúgy menhelyi kutyus, és naaagyon édes. :)
Szerintem a Friskies-nél vannak sokkal jobb minőségű tápok, amik nem sokkal drágábbak.
Mekkora kutya? Kint, vagy bent lesz tartva?
A játékokra ne költs túl sokat, mert 6 játékból 5-höz hozzá sem fog nyúlni:)
Teniszlabda, wc papír guriga, egy 10 éves plüss. Illetve sertéslapocka, vagy velőscsont jól kifőzve. (heti 1, max. 2 alkalommal)
Az én kutyám ezekkel üti el a szabadidejét:)
És ami NAGYON-NAGYON fontos, de nem írtad! Kullancs és bolha elleni védelem!!
Én már csak a dupla védelemben bízok. Kullancs elleni nyakörv, és valamilyen spot-on készítmény.
Minap olvastam, hogy Magyarország kullancs szempontból egy időzített bomba:(
Szija!
friszkízt és társait nagyon gyorsan felejtsd el. Olcsó, reklámozozz 0 tápértékű sz*r.
MInt ahogy előttem írták remek,olcsó prémiumtápok vannak.
josera, susa, dog chow, kennels favourite, stb
nézd itt is erre válaszoltak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1786981-ha-ez..
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1789122-melyi..
pl www.tapfutar.hu
de ajánlottak más webhelyeket ahol tudsz rendelni. ezeknél a tápoknál azért ne add lejjebb.
nekem most van kölyökkutyám, és akor érdemes jó rágójátékokat venni ha megkezdődik a fogváltás, addig jól elvan nélkülük, bármi jó. nálunk mindig az ásványvizes üveg a legmenőbb.amikor elkezdett fogat váltani vettünk 700-2000 ft ért jobb minőségű nem tul kemény rágókákat és szépen elvolt velük. gagyit, olcsót, keményet ne vegyél ezekből. jobb beruházni egy 1200ft-ra mert tovább is tart.
kicsi kutyára még ne rakj bolhanyakorvet, mert képes és lerágja (hihetetlen de képesek rá!!), vagy fennakadhat vmiben. cseppet kell ilyenkor még (frontlinet ne,a rra már immunisak a kullancsok).
tálból akkorát, ami a felnőttkori méretéhez passzol.
jameg ezt jó még elolvasni a kutya érkezése lőtt:
ez mind oké amit az elöttem szólók írtak.
hám? valami egészségügyi baja van amiért kell rá?
ha ez a baj akkor tedd rá,de ha semmi baja akkor nyakörv!
gondolj bele,ha rád raknának egy hámot vagy egy nyakörvet melyikkel tudnál jobban húzni? persze hogy a hámmal! tehát a nyakörv praktikusabb és kényelmesebb is a kutyának!megpersze neked is !mivel nem húz!
az elején inkább nyakörv, hogy megtanulja h nem huzhatja a hámot sem, neki azért a pici nyakát majd csak jelzésértékűen szabad megrántani. de majd kiderül!
sok szerencsét hozzá!!nevet választottál már?
ja meg ne feledkezz meg a normális tápról!:)
Igen tudom. Állatorvos ajánlotta a hámot, hogy picike kutya, az jobb lesz neki.
Amúgy meg higgyétek el, szívesen etetném Hill's-el, Acanával és Orijennel, mert tudom h ezek a jó tápok, de sajos nincs rá pénzem. Viszont a menhelyi kajánál biztosan jobban fog ízleni neki. :)
Persze így karácsonykor meg szülinapjakor meg néha csak úgy is fog kapni Hill'set.
Maszat a neve. :) KIs foxi-schnauzer-yorki keverék, ezeket fedeztem fel benne. Menhelyi kutyus. :) Próbálok rakni róla képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!