Melyik kutyatápot válasszam?
8 hónapos Boxer kutyámnak a következő Junior tápok közül melyiket válasszam, ha esetleg van más ötlet hasonló árkategóriában(350-600 HUF/Kg) szívesen várom ?
1. SUSA
2. ARION
3. BRIT PREMIUM
4. DOG CHOW
5. JOSERA
6. KENNELS FAVORITE
7. DOGLAND (Tartalomra talán ez a legjobb)
Kutyás barátaim azt tapasztalták,hogy a dog chow natur croq nem jó (híg széklet, fénytelen szőr), de a ireland mege gyéb változati már jók, csak azok asszem drágábbak.
Én joserával etetek, nálunk az vált be. Ők 2 két termékvonalon árulnak a josera KID az pont a jobbikban van. Én csak ezt tudom ajánlani, mert ez elsőre bevált. Felnőtt kutyának az economy változata a legolcsóbb, de akkor már a festivált érdemes venni mert picit drágább de jobb is.
Dog Chowról hallottam sok jót, Kennel's Favourite-ot kipróbáltam, jó volt!
Most Joserával etetek, teljes mértékben elégedett vagyok!
Én dog chow-val etetek,nekem 100%ig bevált. Abból is a legjobb a bárányos rizses,vagy a húsmix. Már lassan egy éve adom ezt nekik. Nem tudom kitenni eléjük,mint a régi tápokat,mert egyből megeszik:) Régen reggel a konzerv után kitettem,másnapra fogyott el. Ma már csak este adom oda nekik,mert mindet befalják:) Árához képest ez a legjobb szerintem. Sokkal energikusabbak,szép a szőrük és erősebb lett az immunrendszerük is. E mellett nem kell vitamint kapniuk,max a kölyök kutyáknak.
Ezen kívül dicsérik még a Josera-t és a Brit Prémiumot is,a többit nem igazán.
Mint már írtam a Kennel's drága lett.
Ha tudsz szerezni Brit tápot az jó.
Az ára is elfogadható.
Itt nézzél szét.
Most leltem én is.Rendelek is Brit tápot.
Kölyökként a Dog Chow ették az ebeink. Nem volt vele probléma. Szép fényes volt a szőrük, szerették, nem sántítottak sosem (nagytestű kutyák).
Most már a Josera Active-ot kapják, nagyon jó.
Az előttem már belinkelt oldalon a legolcsóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!