Lime boy kérdése:
Milyen kutyát érdemes lakásban tartani?
Figyelt kérdés
Reggel(6 és 7 között), délben(3 és 4 között), este(6 és 8 között) a fenti időpontokban tudnám megsétáltatni a kutyát. Milyen kutyát érdemes vennem? (100 négyzetméteres lakásban lakom).2011. máj. 10. 20:03
1/9 anonim válasza:
Van egy pár ilyen szoba cickány fajta, azok közül válassz.
2/9 Akiteki válasza:
Nem mérethez kötött. Inkább rövidszőrű és kevésbé ugatós fajtát keress. Amelyik Neked tetszik.
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg inkább olyan fajtát amelyiknek nem hullik a szőre. Bichon havanese, bolognese, máltai selyemkutya, cotton de tulear, uszkár.
4/9 anonim válasza:
Szerintem mindenképp vmi kistermetű ölebet vegyél :D.
csivava pl ? :D
5/9 anonim válasza:
előző vagyok még ..esetleg spicc fajta is jó lenne
6/9 anonim válasza:
Miért ajánlja mindig mindenki a kistestű kutyákat lakásba én pl. dogot tartok mret nem ugat sokat egész nap aludna csak sétálni kell vele de nem sokat
7/9 sors79 válasza:
Igazából csak azon múlik, melyik fajta illik leginkább a karakteredhez, igényeidhez. Tök mindegy mekkora, milyen szőrű, ha vállalod a vele való foglalkozást. De ha már ilyen kérdést tettél fel, nem ajánlom az aktív kutyákat, mert az egy életformát kíván. Ha a szőrről van szó, akkor pedig tudnod kell, hogy minden szőrtípusnak van előnye, hátránya. Nekem pl. voltak óriás usziaim, nem vedlő szőrzettel, de napi fésüléssel járt, hogy ne filcesedjen, plusz kozmetika havonta. Szóval, ha vannak favoritjaid, nézz először utána, vagy kérdezz itt, mik a tulajdonságai azoknak a fajtáknak, aztán szelektálj, és kijön a neked megfelelő.
8/9 D.O.81 válasza:
Gyakorlatilag bármilyet tarthatsz, ha ki tudod a napi igényeiket elégíteni és van kikristályosodott elvárásod a kutyával szemben, amit vele be is tartatsz. (Rendszerezed).
Sok sikert!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tippeket.
2011. máj. 11. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!