A hiperszuper tápokat miért nem lehet megvenni rendes boltba pl. Tesco, mert az nem eléggé underground nektek vagy mi?
A Tesco vásárlóközönségének nincs igénye és/vagy pénze a minőségi cuccokra,önmaguknak is a szemetet veszik.
Dolgoztam Tescoban,láttam egyet-mást.
Azért veszem a jobb minőségű tápot a kutyámnak,mert míg gyenge minőségűt kapott,havi rendszerességgel többet költöttem állatorvosra,mint egy jó táp ára.
A másik,nemrég örökbefogadott kutyám csontsovány volt,szőre borzalmas.Kiderült,hogy eddig a legolcsóbb "tápon"élt.3 hónap minőségi táplálás után meg lehet nézni,milyen szinten rendbejött.
Én csak a saját tapasztalatomból merítek:
Etettem már sok féle táppal a Friskiestől kezdve a Royal Canin-on át az Acanáig.
Jelenleg is Acanát adok neki és látszik rajta, hogy szebb a szőre, csillog a szeme, aktívabb, egészségesebb mint ahogyan előtte volt. És ezt tudod hol veszem meg? Kb 8 km-re van tőlem egy szakbolt, aminek a polcai roskadoznak a prémium tápoktól és ki is van írva, hogy a sor elejére, hogy prémium tápok. A bolt neve pedig: AlphaZoo.
A babámnak a bútorait, hordozót, babakocsit sem a Teszkóban veszem meg, hanem a Brendon, Baby Point vagy Tégel babaszakáruházban. Ha pipere cuccokra van szükségem, akkor drogériába megyek, ha vitaminra (ez is van a teszkóban) még is inkább a gyógyszertárba megyek. És még sorolhatnám.
És egy másik kérdésedre válaszolva a Syoss se professzionális termék, az is ugyanolyan műcucc, mint a Fructis vagy Garnier vagy akármi más.
Aki régóta tart kutyát/ van gyereke vagy csak egyszerűen utána néz a használati dolgainak, akkor előbb utóbb megtanulja, hogy mi jó és mi nem.
Ha tudom, hogy a kutyám friskiest eszik és rengeteget ürít, lustább, durvább a szőre, akkor elkezdek gondolkozni, hogy valami itt nem stimmel és inkább adok neki egy jobb tápot. Csak józan paraszti ésszel kell gondolkozni, de úgy tűnik ez némely embernek túl bonyolult.
,,Aki régóta tart kutyát/ van gyereke vagy csak egyszerűen utána néz a használati dolgainak, akkor előbb utóbb megtanulja, hogy mi jó és mi nem."
Ahhha......
Kutyakaját webáruházban rendelek,olcsóbb is sokszor és ingyen házhoz is hozzák,vagy legfeljebb kis összegért.
Kis faluban lakom,itt csak takarmánybolt van,gagyi kutyakajákkal.A fő profiljuk a gazdasági állatállomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!