Érdekel titeket? Sokat jelentene nekem!?
Sziasztok!
Lehet, hogy furán fog hangzani. Állat pszichológusnak készülök! Nemsokára vizsgázunk, de előtte kaptunk egy "Házit" méghozzá olyan jellegűt, hogy akik nem jönnek ki jól a kutyájukkal, vagy valami oknál fogva érdekesen, furcsán viselkednek, vagy még számtalan ilyen dolgot észlelnek, talán én tudok segíteni :) Egészségügyi kérdésekre nem tudok válaszolni, mert nem állatorvos vagyok! :) Ha van olyan kérdésed, amire tudhatom a választ, csak annyit kell tenned, hogy Saját kérdésednek írod ki, de maga a kérdés elé írj egy A.T betűket, és én magam fogok rá válaszolni :))
Ui: Ezt nekünk ellenőrizni fogják, hogy miként oldottuk meg, tehát várom kérdéseiteket A.T betűkkel az elején :)
Amikor kiérek a sarkon a kocsival, teljesen megnyugszik. Megy labdázik tovább vagy nyúzza a többi ebet.
Egyébként jókedvű kutya, ahhoz képes hogy a barom előző gazdája 1 éves koráig láncon tartotta. Csak egy picit nehezen jövök el úgy dolgozni, hogy kutya előtte megböködte a fenekem :D
Viszont hallgat rám a túrákon, már nem jut eszébe sem gyilkolni a többi kant. Visszajön ha hívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!