Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Érdekel titeket? Sokat jelente...

Érdekel titeket? Sokat jelentene nekem!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet, hogy furán fog hangzani. Állat pszichológusnak készülök! Nemsokára vizsgázunk, de előtte kaptunk egy "Házit" méghozzá olyan jellegűt, hogy akik nem jönnek ki jól a kutyájukkal, vagy valami oknál fogva érdekesen, furcsán viselkednek, vagy még számtalan ilyen dolgot észlelnek, talán én tudok segíteni :) Egészségügyi kérdésekre nem tudok válaszolni, mert nem állatorvos vagyok! :) Ha van olyan kérdésed, amire tudhatom a választ, csak annyit kell tenned, hogy Saját kérdésednek írod ki, de maga a kérdés elé írj egy A.T betűket, és én magam fogok rá válaszolni :))

Ui: Ezt nekünk ellenőrizni fogják, hogy miként oldottuk meg, tehát várom kérdéseiteket A.T betűkkel az elején :)

2011. máj. 9. 15:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Amikor kiérek a sarkon a kocsival, teljesen megnyugszik. Megy labdázik tovább vagy nyúzza a többi ebet.

Egyébként jókedvű kutya, ahhoz képes hogy a barom előző gazdája 1 éves koráig láncon tartotta. Csak egy picit nehezen jövök el úgy dolgozni, hogy kutya előtte megböködte a fenekem :D

Viszont hallgat rám a túrákon, már nem jut eszébe sem gyilkolni a többi kant. Visszajön ha hívom.

2011. máj. 9. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!