Meg szeretném venni az agarak overdose-át csak nem tudom hogy hol kezdjem a keresést! Hajlandó vagyok egy vagyont is kiadni érte csak az érdekel hogy ő legyen a legjobb! Tudna segíteni nekem valaki? Illetve árat is írjon!
Miért nem az agarasok között keresgélsz? Agárversenyre kijárni, beszélgetni.
Amúgy milyen agár az igényed? Mert nem csak egy fajta létezik belőlük.
Megveheted...de hozzáértés nélkül sokra nem mész vele és nem fogod tudni kihozni belőle a maximumot.Ez nem úgy megy h ezek a kutyák "csak úgy ösztönösen, testfelépítésükből adódóan" k jól futnak. Illetve ez az alap. De ahhoz h az a kutya a legjobb legyen és versenyeket nyerjen nem kevés edzésmunkát kell beletenni - ahogy a versenylovakba se... - és ez nem a napi x km futtatásból áll, hanem a tudatosan, szakszerűen felépített edzésmunkából. Ezen kívül az se mindegy h pályaversenyen szeretnéd versenyeztetni vagy coursingon.
De hajrá! A leggyorsabbak és a legelitebb kategória az elvitathatatlanul az angol agár.
Beszélgess agarasokkal, tenyésztőkkel. Nemrég egy magyar agár nagyon jót futott külföldön, asszem a Moonlight kennelből - de nem tudom, jól emlékszem-e.
Barátnőm agarazik, 5 kutyával, évek óta, a tenyésztő és a többi agaras segíti az edzésmunkában. Voltak nagyon jó eredményeik, de tapasztalat és hatalams szerencse nélkül nem biztos, hogy találsz ilyen kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!