Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A rottweiler szeret utazgatni,...

A rottweiler szeret utazgatni, mozogni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Bizony szeret, sőt. Nagyon ki kell fárasztani, mert begolyózhat. szeret kirándulgatni, az a lényeg, hogy mindig csináljon valamit.
2011. máj. 8. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Mozogni szeret, de tudtommal hajlamosak idős korukban az izületi problémákra. Nekünk 10 évesen egyik napról a másikra nem tudott lábra állni. Elvittük dokihoz, azt mondta sérve van, elaltatta. Még kicsi voltam akkor (14) de utána olvastam és akkor tudtam meg, hogy hajlamosak rá. Már régen volt, azért nézz utána milyen betegségekre hajlamos.
2011. máj. 8. 12:32
 3/9 anonim ***** válasza:
2011. máj. 8. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Végül, de nem utolsó sorban, ne terheljük túl fiatal kutyánkat, kerüljük a sok akadályugrást, hosszú futást, az első időkben inkább válasszuk az úsztatást. Amennyiben szeretjük kutyánkat és a fajtát, mindenki érdekében az a leghelyesebb, amit tehetünk, hogy kutyánkat is elvisszük diszpláziaröntgen vizsgálatra

Jól sejtettem, hogy nem sérve volt:( Még jó, hogy azóta nem járunk ahhoz az állatorvoshoz. Csak a pénzt kérte el...

2011. máj. 8. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Sokan mondjátok azt hogy szeretnek mozogni a rotik,ezt nem vonom kétségbe,de egy kicsit lusták szerintem... A mi rotink egész nap döglik,csak este őríz egy kicsit. Dobermannál már jobban lehet azt mondani hogy szeret mozogni,utazgatni!
2011. máj. 8. 12:36
 6/9 A kérdező kommentje:
A te kutyád nem lusta,hanem unatkozik..
2011. máj. 8. 12:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Milyen fajtához képest szeret mozogni. Így lenne jó a kérdés. Mert egy vizslához képest tényleg nem valami nagy a mozgásigénye. :)
2011. máj. 8. 12:39
 8/9 anonim ***** válasza:
dehogynem lusta! Nem képes labdázni,ha rongyozik akkor ülve fogja meg a rongyot.
2011. máj. 8. 14:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát kiváncsi lennék, hogy mennyit foglalkozol azzal a kutyával...
2011. máj. 8. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!