drágaságom.... azt a szoptató kutyát akár felcsinálhatta egy tacskó is...
Attól, hogy egy fajtatiszta Yorki szoptat, abból te tudsz következtetni az apa származásáról?
Az utolsó kép meg... mekkora böszme kutyák? És még kölykök, azok sem Yorkik
2011. máj. 5. 18:29
12/21 anonim válasza:
Természetesen felcsinálhatta, nem azt mondom, de a kölyköket ha megnézed tényleg úgy néznek ki mint az igazi yorki kölykök. Mellesleg a videóban 5 hetesek, és már látszik hogy a pofájukon elkezdett nőni a szőr. Ilyen fiatal korban szerintem senki sem tudná megmondani hogy fajtatiszták-e vagy sem.
2011. máj. 5. 18:48
13/21 anonim válasza:
De akkor mutass nekem egy 4-5 hetes yorkit ami fajtatiszta..
2011. máj. 5. 18:50
14/21 anonim válasza:
szerintem yorkik, megmondom SZERINTEM miért: amikor először rájuk néztem, megfordult a fejemben, hogy áá dehogy, ezek nem lehetnek azok... aztán ránéztem az anyára, és nagyon is olyan hosszú, és hullámos szőr lóg be a képbe, amilyen egy yorki bundálya (habár ennek a szukának világosabb a bundája, mint az átlag, de ilyen színű yorkit is láttam már)... én arra voksolok, hogy szerintem azok, de ilyen kicsi korban nagyon nehéz megállapítani, ha meg meg akarsz egyet vásárolni, akkor már legalább 4 hetesnek kell lenniük, akkor pedig látni fogod hogy hosszabb e a szőrük vagy nem :)
2011. máj. 5. 19:11
15/21 anonim válasza:
mellesleg, engem meggyőzött a tenyésztő leírása, azt írja a szülők bármikor megtekinthetők, a kölykök oltva, féregtelenítve, ha akarod chippel, esetleg útlevéllel... csak komoly tenyésztő válallja ezeket
2011. máj. 5. 19:15
16/21 anonim válasza:
Nem, ezek nem yorkik, maximum fajtajellegű keverékek, ugyanis törzskönyvről szó sincs a hirdetésben.
Egyébként ezek a kicsik maximum 1-2 hetesek lehetnek, még a szemük sem nyílt ki. Aki azt mondja, hogy 4-5 az látott már egyáltalán kiskutyát?
2011. máj. 5. 19:41
17/21 anonim válasza:
Én a saját videómra mondtam hogy 4-5. Félreértések elkerülése végett.
2011. máj. 5. 20:04
18/21 xnorkax válasza:
Lehet, hogy felnőtt korukban yorkshire terrierre fognak hasonlítani, aminek a lehetősége fenn áll, de akkor is csak fajtajellegű keverékek lesznek.
Először is törzskönyvről egy árva szó sincs. Így már alapból kizárható a fajtatisztaság. Mellesleg még jó pár dologba bele lehet kötni.
Például: egy rendes tenyésztő nem ad oda kiskutyát egy oltással. minimum kettővel, de sokan a harmadikat is maguk adatják be.
Mellesleg az igény szerint chipezve mondaton is megakadt a szemem. Olyan nincs, hogy igény szerint, a chip kötelező, aki chip nélkül ad tovább kutyát bűncselekményt követ el!
2011. máj. 5. 20:44
19/21 Francesca_ válasza:
igen így néz ki a yorkie 1 hetes kora körül, az anya is úgy néz ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!