Mik a yorkshire terrierek alfajai? Azt tudom hogy az -ausztrál terrier, és a -norwich terrier-el rokonok, és hogy ezek kinti kutyák, van még más yorkihoz hasonló kinti kutya faj? ThanxŰ:D
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 18:29
1/8 anonim válasza:
Nem FAJ,hanem FAJTA.Nincs olyan,hogy a yorkie vagy bármely más fajta ALFAJA,különálló fajták vannak.
2/8 A kérdező kommentje:
jó nekem azt mondtam hogy okoskodj, hanem hogy akkor milyen yorkihoz hasonló kinti kutya "fajok" vannak...
2010. szept. 9. 18:39
3/8 Norczy válasza:
kutya faj: canis familiaris
amúgy terrierek között nézz szét van vagy 100 kisméretű terrier fajta. és a yorkinak nincs alfajtája, egy kutyának sincs.
4/8 anonim válasza:
A "kinti" kutya alatt mit értesz?
5/8 anonim válasza:
te miről beszélsz?mert nem értem.yorkshire terrierek alfajai???csak yorkshire terrier van..yorki nem nagyon kinti kutya...
6/8 A kérdező kommentje:
hanyagoljuk...
2010. szept. 9. 22:21
7/8 anonim válasza:
yorkihoz hasonló kint tarthatót keres sztem.
norwich terrier, norfolk terrier, cairn terrier, ausztrál terrier és ausztrál silky terrier-de utóbbi ugyanúgy fázik kint sztem mint a yorki.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi:D
2010. szept. 10. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!