Kutyasétáltatás fialás után?
Figyelt kérdés
Fialás után mennyi idővel lehet elvinni sétálnia kutyát?2011. máj. 5. 15:27
1/4 anonim válasza:
Attól függ. Ha panellakásban laksz, akkor amint lehet, hiszen muszáj elvégeznie a dolgát, és megmozgatni az izmait. Ha kertes házban laksz, akkor szerintem az első pár hétben az is bőven elég, ha csak kiengeded az udvarra. Ilyenkor nincs szüksége utcai sétára, főleg nem, hogy idegen kutyákkal találkozzon, és hazavigyen valami bacit a kicsiknek. Szóval ha panelos, akkor minden nap, többször, hiszen létszükséglet. Ha kertes házatok van, akkor pedig inkább csak az udvarra engedd ki. Ha mégis vinnéd az utcára, akkor ne érintkezzen más kutyákkal. Kutyafuttatóba pedig semmiképp se vidd. ;)
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel, ha pedig kiviszed az utcára, hazamenetelkor érdemes egy fertőtlenítős láb-és cicimosás. Csak öblítsd is le jól, nehogy azt szopják le a picik.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat
Amúgy kertes házban lakok csak úgy gondoltam h nemárt neki még egy kis testmozgás
2011. máj. 5. 17:18
4/4 Akiteki válasza:
3-4 hétig el sem akar menni a kicsik mellől. Az enyémeket még a kertbe is alig tudom kizavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!