Mit kapott ma vacsorára a kutyád/kutyáid?
Figyelt kérdés
Leírod a fajtáját és a korát is mellé? Csak érdeklődöm.2011. máj. 3. 21:54
11/42 anonim válasza:
Főtt rizs és máj. Hozzá keverve Royal Canin. Ez pedig leöntve pici töltött káposzta szafttal és így kevertem össze neki. Ez volt a mai vacsi.
Két és fél éves pincsi.
12/42 A kérdező kommentje:
Enyém az ebédből megmaradt tejfölös tésztát ette meg Morzsi táppal. 6 éves ivartalanított tacskó keverék.
2011. máj. 3. 22:10
13/42 anonim válasza:
Én engedelmes közben etettem meg
14/42 Eruthalion válasza:
a reggeliklnt megszerzett póstás utolsó darabkáit...
15/42 anonim válasza:
én nem értem miért kell bunkónak lenni......
A kérdező csak érdeklődik, mi bajotok vele?
16/42 anonim válasza:
borjúhúst, zsírosan főtt rizst, megszórva luposan gelenkkraft porral és immunovettel, meg fejenként egy-egy almát.
18/42 anonim válasza:
Orijen 6 fish egy marékkal, ennyi. 8 éves, beauceron.
19/42 anonim válasza:
csak reggelit kap, etelmaradekot, es megis kover...
korcs
20/42 anonim válasza:
Mert malacnak nézitek. A maradékevéssel. Átgondoltátok valaha, hogy csak emberkaját etetni (só, fűszerek, szénhidrát, gondolom nem csak hús és gyümölcsök...) = szép lassan beteggé teszed a kutyádat?
:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!