Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Josera Junior táp milyen?

Josera Junior táp milyen?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 16:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az active tápra kérdeztem.:))
2011. máj. 18. 09:08
 22/25 anonim ***** válasza:
www.kedvencek.net Eddig itt volt a legolcsóbb. Mindig vannak akciói, ki kell fogni :)
2011. máj. 18. 09:32
 23/25 Battila2 válasza:

Sziasztok!

A mi vásárlóink nagyon elégedettek a Josera Juniorral, ráadásul 8700 Ft-ba kerül.:

[link]

2011. nov. 2. 10:40
 24/25 anonim válasza:
szia én josera juniorral etettem a kutyimat már josera kids-et kap de lassan leváltom felnőttre mert már akkora lett én csakis 100% ajánlani tudom az én kutyám egész életete alatt semmit nem kapott csak tápot s néha főtt tojást nagyn kiváló táp nekem dobermannom van gyönyörű a szőre egészséges kiváló ez a táp majdnem olyan mint a royal canin de a a royal nem jobb annyival amennyivel drágább ez egy nagyon szupi táp :D
2013. aug. 29. 22:29
 25/25 anonim válasza:
lehet egy kissé drága a kölyök része de a felnőtt táp én activot fogok venni neki de én rendszeresen hordom kutyasuliba örző védőzni és arra kell azért az energia lehet valakinek kissé húzós az ára én szerintem nem de nagyon kiváló mindig kiválóan teljesít és csak dícséretet kapok hogy milyen szép a kutyám és mindig mondom hogy amilyen tépot eszik olyan az állat :DD
2013. aug. 29. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!