Josera Junior táp milyen?
én is ezzel etetem a kutyáimat. sztem is nagyon jó. az egyik csirkeallergiás , ő bárányosat kap. szépek tőle.
a többiketől azért megkérdezném, hogy szerintetek van jobb az economynál? azt a tacskóm kapja, de jó lenne olyan amiben van zöldkagyló kivonat, mert térdkalácsficama van. arra kapja most külön por formájábamn a zöldkagylókivonatot. a tacskóm sima, sokat sétáló, futtatóba járó szobakutya, nem dolgozom vele (suli meg ilynek).
Neki szerintem akár a Festival, vagy a Miniwell is jó lenne.
A Festivalban kimondottam van zöldkagyló kivonat, őrölt kagyló formában, ahhoz nem kellene külön adni.
A Miniwell meg kimondottan kistestű kutyáknak való. Ebben is van elvileg glükozamin.
kedves utolsó!
köszi, utánanézek!:)
Ezekbe van zöldkagylókivonat
Balance-Idős kutyák részére
Kids-Kölyök kutyák részére
Festival-Válogatós kutyák részére
Miniwell.Kistestű kutyáknak
Egyik husky allergiás lett a Royal Caninre és az állatorvos ajánlotta. Nagyon jól néz ki a kutya és ízlik neki.
Elárulod, melyik husky tenyésztő etet vele? Engem is érdekelne a tapasztalat a kölyköknél.
Hol veszitek 7500ft.-ért a tápot??
Kistestü kutyának lehet adni?
Kb mekkora a tápszem mérete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!