Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Josera Junior táp milyen?

Josera Junior táp milyen?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 16:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Remélem jó tapasztalataid lesznek vele ;)
2011. máj. 4. 09:06
 12/25 anonim ***** válasza:

én is ezzel etetem a kutyáimat. sztem is nagyon jó. az egyik csirkeallergiás , ő bárányosat kap. szépek tőle.

a többiketől azért megkérdezném, hogy szerintetek van jobb az economynál? azt a tacskóm kapja, de jó lenne olyan amiben van zöldkagyló kivonat, mert térdkalácsficama van. arra kapja most külön por formájábamn a zöldkagylókivonatot. a tacskóm sima, sokat sétáló, futtatóba járó szobakutya, nem dolgozom vele (suli meg ilynek).

2011. máj. 4. 12:14
 13/25 anonim ***** válasza:

Neki szerintem akár a Festival, vagy a Miniwell is jó lenne.

A Festivalban kimondottam van zöldkagyló kivonat, őrölt kagyló formában, ahhoz nem kellene külön adni.

A Miniwell meg kimondottan kistestű kutyáknak való. Ebben is van elvileg glükozamin.

2011. máj. 4. 12:54
 14/25 anonim ***** válasza:

kedves utolsó!

köszi, utánanézek!:)

2011. máj. 4. 13:29
 15/25 A kérdező kommentje:

Ezekbe van zöldkagylókivonat

Balance-Idős kutyák részére

Kids-Kölyök kutyák részére

Festival-Válogatós kutyák részére

Miniwell.Kistestű kutyáknak

2011. máj. 4. 15:51
 16/25 anonim ***** válasza:
köszi!:) a festivált néztem ki neki, de még 15kg megvan az economyból, addig még por formájában kapja mellé.
2011. máj. 4. 15:52
 17/25 Akiteki ***** válasza:

Egyik husky allergiás lett a Royal Caninre és az állatorvos ajánlotta. Nagyon jól néz ki a kutya és ízlik neki.

Elárulod, melyik husky tenyésztő etet vele? Engem is érdekelne a tapasztalat a kölyköknél.

2011. máj. 4. 17:18
 18/25 A kérdező kommentje:
2011. máj. 5. 15:25
 19/25 Akiteki ***** válasza:
Köszi, nem is tudtam, hogy Mártiék ezt etetik. Most lesz alkalmam megfigyelni, mennyire válik be a piciknél.
2011. máj. 6. 18:44
 20/25 anonim ***** válasza:

Hol veszitek 7500ft.-ért a tápot??

Kistestü kutyának lehet adni?

Kb mekkora a tápszem mérete?

2011. máj. 18. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!