Francia bulldog vagy papillon?
Pappilont nem lesz könnyű beszerezned, ezt is vedd számításba. :)
Futáshoz, nagyobb sétákhoz egy whippet tökéletes társ lenne, kicsi is és ha épp nem szaladgál, lusta is, igazi kanapé kutya. :D Vagy valamelyik terrier fajta.
De a bulldog tényleg nem egy sportos eb.
Nem is az hogy félek, csak olyan nem szimpatikusak..
Ezt a whippetet meg megnéztem de alapjáraton úgy néz ki mint akit megnyomorítottak, nem szeretem az ilyen anorexiás kutyákat.. :S terrierekből meg csak a yorkshire jön be az meg túl kicsi.. :S
~ már írtam egyszer x] ~
csak azért írok,mert irták itt,hogy a bulldogok nem tudnak futni.nos..nekem angol bulldogom van,éshát ha akarja,gyorsabb tud lenni mint én.
szval nem kéne többesszámba beszélni,mert lehet,hogy a francia bulldog lassú,de a "bulldogok" nem.;)
van papillon tenyésztő az országban.
Én nagyon szeretem a bulddogokat, de büfög, fingik, nyáron nem bírja a meleget, gyakorlatilag egy mini disznó, és még futni se bír. Makacs és a top iq lista alján van. Tökéletes társ azoknak, akik nem akarnak órákat futkározni a kutyájukkal.
A papillon benne van a világ 10 legokosabb kutyafajtájába, aszerint, hogy ha megmutatsz egy gyakorlatot neki az 95% eséllyel csinálja meg max 5 db mutatás után. szőrével viszont foglalkozni kell, nem is keveset.
nekünk Jack Russel terrierünk van :) nagyon aranyos kutya, nem is olyan kicsi, de meg sem közelíti a térdedet :) hatalmas egyéniség, a miénk kis kelekótya :D nagyon imádnivaló, lételeme a mozgás, tehát ha panelban laktok, akkor sokat kell vinni sétálni :)
ugyan úgy szeret túrára menni az erdőben, mint a kátán feküdve nagy szemekkel könyörörgni, h vakargasd még egy kicsit a pocakját :D a miénk nagyon irígy, ha meglátja, hogy másik kutyát simogatok, ott terem, és addig lökdösi a másik kutyát(legyen bármekkora is :D) amég nem őt simogatom :) és a miénknek olyan tenyérbemászó feje van :D
de a Jack Russel nem, öleb, hanem vérbeli terrier, ezt nem szabad elfelejteni :)
jack russel terriert nem szeretnék, a törpe schnauzer nem tetszik.
boszton terrierem most volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!