Ez a kiskutya megéri az árát?
Figyelt kérdés
15ezerért adja a férfi, de budapesti én pedig debreceni vagyok így mondtam neki ha elhozza ide adok érte 25ezret szerintetek megéri? februári születési, és szerintetek valódi csivava??
2011. máj. 1. 20:25
1/32 anonim válasza:
Én nem tudnám megmondani, de valami IMÁDNI VALÓ!!!! :)
2/32 anonim válasza:
"Csivava anyától tündéri pici kiskutyák szerető otthont keresnek!"
Ez alapján szerinted "valódi" csivava?:)
3/32 anonim válasza:
Ez egy netről leszedett kép, valószínű nagyon nem néz ki csivavának a kutyus, ezért nem róla került fel kép. Keverékért meg egy fillért nem adnék, amikor tele vannak a menhelyek kiskutyákkal.
4/32 A kérdező kommentje:
Valahogy nem bírok megbízni az emberekben ugyanis egy hölgy egy pincsi buldog keveréket akart nekem elsózni (25ezerért) úgy hogy azt mondta csivava -_-
2011. máj. 1. 20:31
5/32 A kérdező kommentje:
Honnan gondolod kedves 3 hozzászoló hogy ez egy "netről leszedett" kép?
2011. máj. 1. 20:32
6/32 anonim válasza:
Kizárt, hogy egy fajtatiszta csivavát 15ezerért odaadna egy tenyésztő. Valószínű keverék kutyus, max a mama valóban csivava. Keverék kutyáért meg max az addigi oltások árát fizetném ki. Menhelyi kutyát is csak minimális összegért adnak oda(ellátás, adomány)
7/32 anonim válasza:
100 ezer alatt szinte tuti nem kapsz fajta tiszta csivit... és nem azért mert a tenyésztők pénzhajhászok hanem mert a csivit nagyon nehéz tenyészteni, sok a szűrővizsgálat, császármetszés, kevés a kiskutya..fajtatiszta egészséges kutya aki nem lesz nyomorék/beteg az bizony drága
8/32 anonim válasza:
A kép túl profi, és túl művészi ahhoz hogy egy ilyen hirdetéshez felkerüljön. Ráadásul a hirdetésben is benne van, hogy nem fajtiszta "csivi anyától"
9/32 anonim válasza:
jaj ez tuti netes kép! nehogy bedőlj neki.. ráadásul csivava anya...tehát az apa bármi lehet...egy centet se adnék érte
10/32 anonim válasza:
ha látod hogy tudna szeretni és valami megfog benne akkor vedd meg ne hogy már azért ne vedd meg mert sokba kerül vagy keverék
ilyet az emberek egyre hülyébbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!