Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért vannak annyira odáig a...

Miért vannak annyira odáig a tulajok ha pitbulljuk van?

Figyelt kérdés

Már csak azért kérdezem mert attól, hogy pitbull, még nem biztos hogy tud is verekedni.

Régen ahol dolgoztam egy telepen, ott nappal láncon volt egy moszkvai keverék. Behoztak kocsival egy pitet, és amikor kinyitották a kocsi ajtaját kiugrott a kutya, meglátta a láncon lévő kutyát, és odarohant, és bele harapott. Annyi kellett a moszkvainak... ( nem volt kötekedős ) Ba....us alig tudtuk kiszedni a szájából csóri pitet.

2011. máj. 1. 18:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nekem is tele a hócipőm az előítéletekkel, meg hogy le harcikutyáznak minket állandóan.

Mindig azt kérdezik: ez ilyen harci kutya?

Én meg mindig azt válaszolom : sose járt háborúban.....

:-D :-D

2011. máj. 11. 16:43
 12/12 anonim válasza:
szerencsés őrkutya volt..szerintem 10-8x a moszkvairól nem bírnátok leszedni a pitet! régen oroszlánokra,medvékre,bikákra engették a csóró bányászok szórakozásból! egyébként hűséges,okos,szép,harcias,ha kell..mint 1 igazi férfi! de nem ő van a gazdájáért,hanem fordítva is!szerintem tiszteletre méltó 1 jól nevelt pitbull!és a többi kutya is tiszteli,ha csak szembefordul is vele
2011. máj. 26. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!