Most váltottam tápot. A régit felcseréltem a Royalra! Nincs is gond, mert megeszik, de nagyon sokat kakkantanak tőle! Ez miért van? Talán nem jó nekik ez a táp?
Mert nem emésztik jól.
Miért váltottál?Szerintem nézz másfajta tápot,ennyi pénzért van jobb is.Egyébként nálunk a középkategóriás táp jobban bevált,mint az összes agyonreklámozott szuperprémium csoda.
azért váltottam tápot,mert a régifajta ilyen gagyibb volt.
Nem tudnál akkor valami másfajtát ajánlani?
A táp változtatást fokozatosan kell megtenni. Kutyafüggő, de min. 1 hét alatt kell odáig eljutni, hogy a következő héten már csak az újat kapja.
A R.C. nekem sem vált be, mert amikor elhoztuk a kutyát a tenyésztőtől ilyen kaptunk mi is és roppan módon csodálkoztam, hogy egy ekkor kutyinak, hogy lehet ilyen mennyiségű mellékterméke.
Tehát az emészthetőség is lemérhető a végeredmények mint fentett írták.
Ebben az árkategóriában sok jó táp van: én Acana Grasslandel etetek (minden méret,minden életkor így ha beválik akár élethosszig megfelel!) de jó minőségűnek tartják ismerősök a Belcandót is.
Alaposan nézz utána!
Na most ne kezdjük el taglalni,hogy a RC mennyire jó minőségű.Az árhoz képest túl sok a gabona és kevés a hús,ráadásul szóját és származékait is tartalmaz.
Itt megtaláljátok az összetétel részletes elemzését:
Bal oldalt alul az "Index"menüpontban vannak betűrendben a tápok.Érdemes elolvasni,mit ír a RC-ról.
Azért azzal a vacak Royallal elég sokan etetnek és nem házikedvenceket.
Erős a táp , sokat adsz. Ez lehet az oka a sok végterméknek. Az is előfordulhat, nem jön be a kutyának. Meg kell találni a kutyának megfelelő tápot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!