4 és fél hónapos német dogomnak izületi gyulladása van?
A 4 és fél hónapos kölyök dogomnak az orvos megállapította,hogy izületi gyulladása van,antibiotikumot,synoquin tasty-t szedett,de még mindig lázas,meg fájlalja a lábát,de most csak antibiotikum injekciót kapott,de szerintem még mindig lázas!Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata,mármint,hogy fiatal német dognak izületi gyulladása legyen????
Az orvos szerint 1 éves korig bármikor kiújjulhat majd ez a fájdalmas,nem tudunk lábra állni sem időszak.Valaki járt már hasonló helyzetben??????
Na ez az emberi önzőség! Sokszor jobb a kutyának, ha el van altatva, minthogy azért maradjon velünk, mert mi emberek sajnáljuk, meg azt hisszük, hogy szegény kutya segítsünk rajta, pedig nem sok értelme van. A dokik is nyomatják, hogy minél több pénz hagyjál náluk.
Még fél éves kutyáról se beszélünk, de már szenved nem bír felállni stb. stb.
1 év múlva mennyivel lesz jobb elaltatni, az hogy a szívetekhez nő mégjobban?
Én altatás ellenes vagyok, de vannak olyan dolgok amikor nem szabad önzőnek lenni!
ez nem hozzá vagy nem hozzá értés kérdése.
De ha te élvezed hogy egy kutya tőled szenved, akkor jó gazdi vagy:)
""
A hipertrofiás oszteodisztrofia ( HOD), csont anyagcsereforgalmi betegség, a gyors növekedési fázis során (3-6 hónapos korban) jelentkezik. Étvágytalanság, láz, sántaság figyelhető meg, az ízületek melegek fájdalmasak, duzzadtak. Az elváltozás főleg a lábtő, a könyök és térd ízületeknél jelentkezik. A röntgenfelvételen a metafizis megvastagodása és szabálytalan periosztális új csont képződés látható.
""
Érthető a ragaszkodásotok a kutyához.
Kívánom, valóban legyen képes fájdalom nélkül élni veletek!
Jajdejó :D
Örülök neki nagyon. Éljen sokáig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!