Szerintetek mi lehet a baj? Bővebben lent.
Húha, ha öklendezik de nem jön semmi, az lehet gyomorcsavar is, akkor pedig csak a műtét a megoldás, méghozzá mihamarabb, mert elhal a gyomra és leáll a keringés. Ha tényleg ez a gond, akkor minden perc számít.
És csonttól simán lehet gyomorcsavar...
Nagytestű kutyus?
Nem tudom mi lehet... nálunk habos hányás plusz öklendezés volt egy este, másodszorra már természetes jelenségnek vettük. A kis hülyénk képtelen megtanulni, hogy a béka nem kaja... Legutóbb élve sikerült visszaöklendeznie, azóta hál' isten (kopp kopp) nem evett meg egyet sem. Már nem tudom mit csinálhatnánk vele, ha látom hogy egy békával szemez, már szidom, és elhívom onnan, de hát nem lehetek minden pillanatban mellette (kinti kutya). Lehet hogy nálatok is csak valami olyanba sikerült beleenni amibe nem kellett volna, esetleg a konzervre vagy a szalámira érzékeny a gyomra, allergiás, stb. Nem legel füvet?
Nem tudom ki van vele, de ha nagyon súlyosnak ítéli meg a helyzetet érdemes lenne felhívni egy állatügyeletet, hogy mit csináljatok. Általában ők megtudják mondani, hogy érdemes e ezért éjszaka autóba ülni, és elvinni orvoshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!