A kutyakiképzésből meg lehet élni Magyarországon vagy csak másod állásnak jó?
23:08! Sajnálom, de te vagy egy barom.
Olyan kutyák járnak hozzánk suliba, akiket előtte csak szájkosárral, rövid pórázon lehetett egy idegen kutya 10 méteres körzetébe vinni. Morogtak a gazdára, soha nem mentek oda behívásra, nem lehetett őket sétáltatni.
Egy 7 hetes tanfolyam után pedig simán játszanak a többi kutyával, nem akarnak senkit széttépni, hallgatnak a gazdára. A második tanfolyam után pedig nyugodt szívvel lehet őket póráz nélkül sétáltatni.
23:08-as vagyok.
Na, itt már meg is van amit mondtam. 2 tanfolyam? Nah, szégyen. Én aki értek a kutyámhoz, már akkor megcsinálta, mikor még azt se tudta hogy mi a franc van itt. Egyszerűen szeretetből, illetve mert tudok rá hatni.
Valamint, gondolom hogy csinálod azt hogy "ne morogjon a többi kutyára", Úgy hogy letérdelsz és könyörögsz neki.
Na, én tudok hatni a kutyámra azonnal, ehhez nektek 14 hét kell.
Na, mivel tudom hogy itt mindenki azt hisz amit akar, de ti csak a rosszat hiszitek, nyugodtan lehet offolni
Ez az, ha senki nem mondja el mit csináljak, akkor szerinted hogy kezdjek hozzá?
És nem, nem ülök le mellé és nem könyörgök. Egy tükörmódszeres iskola ettől kicsit különböző:)
És attól, hogy te hiperszupertehetséges vagy, másnak is annak kell lennie? Annyi ember van, aki abszolút nem ért a kutyákhoz (én valamennyire értek, csak nehéz fajtát választottam). Nekik rohadt nagy segítség a suli. Szerinted mindenkinek IQból kéne tudnia kutyát nevelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!