Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyakiképzésből meg lehet...

A kutyakiképzésből meg lehet élni Magyarországon vagy csak másod állásnak jó?

Figyelt kérdés
Kiképzés vezető és segéd is szeretnék lenni!
2011. ápr. 28. 15:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

23:08! Sajnálom, de te vagy egy barom.

Olyan kutyák járnak hozzánk suliba, akiket előtte csak szájkosárral, rövid pórázon lehetett egy idegen kutya 10 méteres körzetébe vinni. Morogtak a gazdára, soha nem mentek oda behívásra, nem lehetett őket sétáltatni.

Egy 7 hetes tanfolyam után pedig simán játszanak a többi kutyával, nem akarnak senkit széttépni, hallgatnak a gazdára. A második tanfolyam után pedig nyugodt szívvel lehet őket póráz nélkül sétáltatni.

2011. ápr. 29. 14:16
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

23:08-as vagyok.

Na, itt már meg is van amit mondtam. 2 tanfolyam? Nah, szégyen. Én aki értek a kutyámhoz, már akkor megcsinálta, mikor még azt se tudta hogy mi a franc van itt. Egyszerűen szeretetből, illetve mert tudok rá hatni.

Valamint, gondolom hogy csinálod azt hogy "ne morogjon a többi kutyára", Úgy hogy letérdelsz és könyörögsz neki.

Na, én tudok hatni a kutyámra azonnal, ehhez nektek 14 hét kell.

Na, mivel tudom hogy itt mindenki azt hisz amit akar, de ti csak a rosszat hiszitek, nyugodtan lehet offolni

2011. ápr. 29. 15:19
 23/32 A kérdező kommentje:
Ugye ezt most nem nekem mondod!
2011. ápr. 29. 15:23
 24/32 anonim ***** válasza:
Nem, az előzőnek
2011. ápr. 29. 15:31
 25/32 anonim ***** válasza:
De most már érted?
2011. ápr. 29. 15:32
 26/32 anonim ***** válasza:
Nagyon szerencsés vagy, hogy te így értesz a kutyákhoz. Nekem meg a szakmám van a véremben. Akinek meg nincs a vérében, annak meg meg kell tanulnia. Arra való a kutyaiskola. Szerinted aki úgy elcseszte a kutyáját, hogy mindenre és mindenkire támad, az mit csináljon?
2011. ápr. 29. 15:52
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Nevelje meg! Az amit egy "kutyaiskolavezető" megtud, azt te is
2011. ápr. 29. 16:57
 28/32 anonim ***** válasza:
ÉS hogyan nevelje meg te szerencsétlen , ha nem tudja az illető hogyan kell ? Ezt mond már el nekünk.
2011. ápr. 29. 20:36
 29/32 anonim ***** válasza:

Ez az, ha senki nem mondja el mit csináljak, akkor szerinted hogy kezdjek hozzá?

És nem, nem ülök le mellé és nem könyörgök. Egy tükörmódszeres iskola ettől kicsit különböző:)

És attól, hogy te hiperszupertehetséges vagy, másnak is annak kell lennie? Annyi ember van, aki abszolút nem ért a kutyákhoz (én valamennyire értek, csak nehéz fajtát választottam). Nekik rohadt nagy segítség a suli. Szerinted mindenkinek IQból kéne tudnia kutyát nevelni?

2011. ápr. 29. 20:55
 30/32 anonim ***** válasza:
Ekkora öntelt parasztot. Elnézést. Rengeteg, nagyon sok olyan kutyagazdi van, aki nem ért a kutyák nyelvén sajnos. Mégis szeretik a kutyájukat, és szeretnék könnyebbé tenni a napjaikat, vagy épp az általuk, tudatlanságból elrontott kutyájukat "megjavítani". Gratulálok Neked, hogy Te értesz a kutyákhoz, magam is így vagyok vele. A kutyaiskolában pedig a gazda is ugyanúgy tanul, mint a kutya. Sőt, a kutyaiskolában inkább megmutatják, hogyan kell csinálni, és utána otthon is szorgalmasan gyakorolni kell, akkor lesz eredmény. Igen is hasznosak a kutyaiskolák, nem is tudom felfogni, hogy írhattál ekkora baromságot...
2011. ápr. 29. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!