A kutyakiképzésből meg lehet élni Magyarországon vagy csak másod állásnak jó?
Figyelt kérdés
Kiképzés vezető és segéd is szeretnék lenni!2011. ápr. 28. 15:20
11/32 anonim válasza:
Egymagad sztem nem tudsz beindítani egy kutyaiskolát , rengeteg pénzbe kerül.Mi tavaly Novembertől kezdve kezdtük el felépíteni a sulit a 0-ról (csak a terület volt meg) , az akadálypályát saját kezűleg csináltuk meg szabványosra és eddig min. 150.000Ft volt(de lehet h keveset mondtam ezzel) és még nincs is meg minden , és 70-80.000Ft öv-re a cucc , védőkarok, ékek , párnák, heccbőr , huzatok stb.Valamint ugye egy kis reklám is kelleni fog egy ujonnan induló kutyaiskolának , ami azért megint csak pénz.
12/32 anonim válasza:
ma 17:02
Miből gondolod, hogy IPO-s sulija lesz? Vannak ám olyanok is, ahol nincs harapi.
13/32 anonim válasza:
Hát úgy gondolom , hogy egy kutyaiskolában minden félét oktatnak/tanítanak nem csak engedelmest , vagy csak öv-t hanem szinte mindent ami iránt van érdeklődés.És sztem ez az iskola érdeke is , mert bővülnek a lehetőségek.
14/32 anonim válasza:
am meg a kérdező írta , hogy segéd is szeretne lenni, gondolom nem véletlenül.
16/32 anonim válasza:
Már megint...
Aki kutyaiskolára megy, az sajnálom de egy barom. A kutyaiskolán (bármennyire is nem hiszitek) semmi nem történik. Heti kétszer lemész, hipi hopi, megdicsér az "oktató", és fizeted a pénzt, de semmi más
17/32 anonim válasza:
Te vagy a barom, fel sem fogod mi értelme egy kutyaiskolának, gondoljkodj el rajta kicsit és csak azután irogass.
18/32 anonim válasza:
Hogy te milyen okos vagy! Azok az agresszív félős, vagy egyéb problémás kutyák a suli alatt helyrejönnek, biztos amúgy is helyre jöttek volna, csak véletlen egybeesés.
Látom mindenhol anyázól, de egy értelmes választ még nem láttunk tőled! hát itt a remek lehetőség! Fejtsd ki a véleményed, mi a baj a kutyaiskoláva?
19/32 A kérdező kommentje:
Van egy német juhászom és egy spánielem mind kettőt kiképeztem! Értek a kutyákhoz. Ingyenes kutyasulit is tartottunk már hobbyból, sokan szeretnének iskolába járni kutyájukkal!
2011. ápr. 29. 09:46
20/32 anonim válasza:
Hát akkor ha van egy kis anyagi háttered is , vágj bele! Sok sikert hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!