Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Értelmeznétek velem a hirdetés...

Értelmeznétek velem a hirdetést? Én nem nagyon értem.

Figyelt kérdés

[link]

Azt értem, hogy törzskönyves, meg minden. Bár szerintem ahhoz képet, nem egy szépség, bár nem vagyok egy mopsz szakértő.

Igazából az eladás okát nem nagyon értem. Azt írja az eladó, hogy van egy Black Schnau ősöktől származó fekete kanja. Most erre hirtelen szert tett, vagy eddig is volt? Netán ezzel fedezte be a szintén Black Schnau ősöktől származó szukáját? Nem nagyon értem. Na meg attól, hogy ugyan az a vér vonal, miért kell megválni a szukától? Meg ha később tett szert a kanra akkor nem tudta, hogy ugyan az a vérvonal? És akkor logikus, hogy nem szerzem be?

Vagy Ti hogy látjátok ezt?

2011. ápr. 27. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Tözskönyves szaporító árulja a kutyáját.

gondolom kettő szokott neki lenni egy kan és egy szuka. 3 éves, 2 alommal...szegény állat.

tehát egy másik szukát akar a kan mellé.

annak is kezét vágnám le aki 3 év után képes eladni a kutyát. nekem 6 db van otthon tenyésztésből kivonva, soha nem adnám el őket, annyim mindíg lesz,hogy nekik minden jusson.

2011. ápr. 27. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Gondolom volt neki eddig is és most jött rá,hogy nem tenyésztheti!

De én se nagyon értem..........!:)

2011. ápr. 27. 20:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Felül múlja képességeimet :D Na mindegy is. Csak sajnálom szegényt. Úgy meg akadt a szemem rajta.
2011. ápr. 27. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
(vagy a fajtaklub felül bélyegeztette az alom törzskönyvét. azért meg nem fizetnek olyan jól)
2011. ápr. 27. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Szaporítóról van szó, akinek van egy szukája és egy kanja. És rájött, hogy rokonok. Hogy miért szerezte be a kant, ha rokonok, azt nem tudom. Lehet ő sem.
2011. ápr. 27. 20:53
 6/6 zsuzsabazsa ***** válasza:

Azt irja, hogy a szukájának az apja Black Schnau. A másik kan amivel meg szerintem fedeztetett az meg ennek a Black Schnau-nak a leszármazottja. Viszont nem közvetlen, hanem szerintem a nagyapja lehet.

Szerintem a tulaj megijedt attól, hogy talált közös őst a két kutyája közt.

De hát ilyenek napi szinten vannak.

2011. ápr. 28. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!