Keresnétek nekem yorkis hirdetést?
Ajánlom alapos áttanulmányozásra ezt oldalt: [link]
Javaslom, hogy az olvasottak tükrében gondold át mégegyszer ezt a vásárlás kérdést, ugyanis én speciel a te jelenlegi energiaráfordításodnál egy cipő vásárlásba is több energiát fektetek, a kutyád pedig 15 éven át a társad lesz.
"yorki - Magyarország, Állatok - Magyarország, EladóYorki kiskutyák eladók oltva-féreghajtva, 1.5 kg-os kiállításgyőztes apukától( HPJ,2xCAC) törzskönyv. Állatok - Miskolc Június 2. Ft 40 000 ..."
ez az első találat, de mondja már meg nekem aki otthon van yorkiban az 1,2 kg nem kizáró ok?4 Vagy ennyire rosszul tudom?
Amúgy kedves kérdező, lehettél volna kreatívabb, ha azt kérdezed hogy yorkiet szeretnél és elvesztél a hirdetésekben, van-e olyan dolog amire nagyon oda kell figyelni hogy ne verjenek át ....akkor kaphattál volna válaszokat. De a feltételeid ellentmondásosak! Helyben, olcsón...ilyenekre várnak a szaporítók akiknek a seljtjét már a kamion se viszi el....:-( bocsi, de ebből bukta lesz.
Amúgy van Miskolc környékén szaporító akinek még így-úgy normális kutyái vannak de ennyi pénzzel odamész és körbe röhög...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!