Bolhás minden, mit csináljak?
Köszönöm a válaszokat.
Egy bolognese, ő a bolhafészek, és egy labrador. A nyakörves megoldás jónak tűnik... már ami a nagy kutyának van. Ez a szer érdekel.
A másik probléma, hogy baba van...
És ami még marha fontos, hogy ne csak a kutyákat kezeld! Mi egyszer keveredtünk bele ilyen irtózatos bolhamizériába, amikor hiába a spot-on meg minden, folyton visszabolhásodtak.
Akkor nekünk a doki a lelkünkre kötötte, hogy naponta porszívózás, minden olyan textil, meg hely ahol a kutyák feküdni szoktak legyen minden nap felporszívózva, és lefújva Neostomosannal, mert ilyen helyeken bújkálnak a bolha peték.
És a kezelés után mindenképpen tegyél rá új spot-ont, akár nyakörvvel kombinálva is.
A baba miatt sztem nem kell aggódni, kutyabolha nem szereti az embert, ha megtalálja akkor is max 1-2 csípés, és ki is megy, de legalábbis fürdetésnél tuti, hogy eltűnik. Én asszem egyetlen egyszer csípett meg, pedig nálunk is volt pár annó.
Annyira rossz ezeket olvasni. :S Mi az a spot-on? Lehet a fáradtságom, de nem értem.
Az ampullás történet rendben, de ... :)
Örülök hogy van remény. Sajnos rengeteg helyen megtelepedhettek azok a nyomorult dögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!