Eliza97 kérdése:
Fontos! Szeretném ha minél többen válaszoltnátok. Mert nem tudom hogy milyen kutya lenne nekem jó (? )
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani jó kutyafajtákat ami:
-nem túl drága
-kis vagy középtermetű
-panelban tartható
-rövidszőrű
-játékos,könnyen tanítható,gyerekekkel emberekkel és más kutyákkal barátságos.
kb ennyi
2011. ápr. 27. 07:13
11/14 anonim válasza:
Talán egy olyan menhelyen kéne körbenézni ahol ismerik a kutyákat és tudnak neked ajánlani. Ahova én járok onnan kapásból 3at tudnék javasolni.
13/14 anonim válasza:
Ühümm.. az 50 kilós, örülten vedlős, hiperaktív labrador a legideálisabb panelkutya.
Nooooormális?
14/14 anonim válasza:
Miért nem jó a menhelyi? Ha csak hobbira kell, tökéletesen megfelel, ugyanolyan szerethető kis jószágok mint a tenyészőtől vettek, és megérdemelnének egy jó gazdit már végre a sok szenvedés után. Mond el a szempontjaidat a gondozóknak és ők tudnak neked kutyust ajánlani! Az olcsó kutyának az lesz a vége, hogy veszel egyet szaporítótól és nem fogja megérni az 1éves kort se, az olcsóbb kutya a legdrágább! Vagy 80ezer feletti árért veszel kutyát IGAZI tenyésztőtől, vagy egy kis menhelyi is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!