Most meghülyültek a kutyáim, vagy engem akarnak diliházba juttatni?
Itt a tavasz, a szerelem időszaka.
Ettől miért is kerülnél diliházba? Ivartalanítsd az ebkét és nem fogja csinálni.
kandúr? most macskád van, vagy mi?
amúgy meg a lényeg, hogy a nőstény a főnök, nem a hím
ja és ivartalaníttasd a kutyáidat ;)
Először is. Kandúr a férfi macska, olyan a kutyusoknál nincs. A kutyáknál a nőstényt szukának hívják, a hímet pedig kannak. Ezt fontos tudni, mivel bemész valahova, ezt így előadod, szerintem tuti kiröhögnének. Semmi baj nincs, mindenki tévedhet, csak javítottam.
Viszont amikor a szuka csinál párzó mozdulatokat a kanra, akkor az egyértelműen kifejezi a dominanciáját. Erről itt olvashatsz: [link] Ha a kan rámorran egyet, és helyreteszi, abba ne avatkozz bele, ők ketten ezt lerendezik egymás közt. A falkabeli helyüket próbálják így erősíteni, a szuka picit jobban akarna uralkodni :)
Viszont az, hogy nyalogatják egymás nemi szervét, aggasztó. Szerintem ivartalaníttatnod kéne mind a kettőt, mivel így könnyen nem kívánt vemhesség lesz, és keverék kutyusok, akik majd szépen landolnak a menhelyen. Hidd el, senki nem szeretné ezt, gondolom te sem. Azt, meg hogy tüzelés idejére a szuka biztonságban van, tapasztalat, nem lehet egy kannal együtt. Bármit megtesznek a szukáért..
hát bizony ez dominancia. nálunk a futtatóban a ivartalanítatott szuka tacsi próbálja hágni a kan staffot.minidg keménykedik a többi kutyával.
de valóban nem merült még fel benned hogy talán az egyiket ivartalaníttatni kéne? legalább a fiút...az gyors és 1-2 nap altt tul van rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!