Hogy lehet kiképezni úgy egy kutyát, hogy az idegeneket megtámadja, és ne csak megugassa?
Figyelt kérdés
Pumink van, rettentő éber és hangos, 6 hónapos. Már kétszer törtek be hozzánk és nem szeretnénk, hogy többször megtörténjen, de a környéken a színes fémgyűjtők igen aktívak...
Az, hogy mi lesz a betörővel, nem tud érdekelni, hisz én is adnék neki ráadást...
2011. ápr. 26. 18:02
11/13 anonim válasza:
Nekem 3 kuvaszom és 2 komondorom van a telkünkön. Hatalmas telek. Minden kutyám ételmegtagadást és őrző védő kiképzést kapott..de nem volt még rá példa hogy bejött volna valaki. Tábla kint van, 2 helyen is, szófogadó képzett kutyák...valaki bemászik magára vessen.
12/13 anonim válasza:
Házőrzést nem nagyon kell tanítani, 1-2 éves kutyáknál már ösztönös. De egy pumi nem tud nagy kárt tenni senkiben, legalábbis szerintem.
13/13 anonim válasza:
tudod én megértem az ötletedet, mert nagyon nagy probllémát tudnak okozni ezek a füstösképűek, de feltétlen a harapásra kiképezni több okból is butaság sztem. gondolj bele h nem vagy otthon egy környékbeli gyerek meg felcsimpaszkodik fogócska bújócska közben a kerítésedre. a kutyánka édesmindegy lesz h ki az. olyan lincxslés lenne a vége számodra meg a kutyára is..inkább legyen egy kuvaszod is, aki KAP ÖRZŐ VÉDŐ kiképzést, mert ott megtanítják h tartsa kordában ezt a házörző ösztönét és hogy legyen hatékony anélkül h nyaktörés legyen a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!