Hogyan győzhetném meg édesanyám?
Már egy ideje rágom a fülét egy kiskutyáért,de nem nagyon hajlik az ötletre.Mondván,hogy amúgy sem tartok rendet a szobámban,és nem tudnék egy másik élőlényt rendben tartani,gondozni.Nem foglalkoznék vele eleget,nem mennék le vele sétálni.Plusz panelba nem kell kutya.És,hogy a kutya nem olcsó dolog.
Viszont én nem szeretnék sznoboskodni.Találtam egy hihetetlenül aranyos kutyát egy állatmenhely honlapján.Be van oltva,bármikor elvihető ingyen,szereti a gyerekeket(mert hogy van egy 5 éves öcsém),és javasolt tartása lakásban....
És tudom magamról,hogy igen is foglalkoznék vele,mert már mióta vágyok rá.És mivel én nem úgy tekintek az állatokra,mint a tárgyakra(vagyis nem lehet kisajátítani blablabla...),ezért szerintem tuti nem lenne az amit mond.
Mellesleg kisméretű kutya,valamilyen csivava keverék féle.
Szerintetek?Hogy győzzem meg?

Igen már egy ideje próbálok ilyen dolgokat csinálni,most is szóltam neki,hogy ha tud ilyen helyeket,akkor szóljon.
Amúgy beszéltem vele de nagyon rosszul reagálta le a dolgokat...elkezdett ordítani,hogy neki nem kell ide kutya,bármi is lesz ide nem jöhet állat,mert ő nem szereti a kutyákat...és hogy nem hatja meg az sem hogy menhelyi kutya,mert ő nem tud segíteni rajta.De mondom,tudsz,ha elhozzuk.És ilyet szól,hoghy akkor kifizeti a méreginjekciót.Fuu...Nagyon ideges lettem akkor.Hogy mondhat valaki ilyet?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!