Szziasztok Szeretnék 1 kutyát de anyukám nem engedi és amiko apukám élt még 2 keverék kutyám volt és őket elvesztetem. Ez a 2 fajta Hogy győzhetném meg anyut hogy 2 fajta öregek és kisgyerekek mellé és ajánlot?
Üdvözletel:Stampfer Martin Zirc
1 fiú aki szivbetegen született.
ami tenyésztek felnőtt koromba 16 éves fiú vagyok. Pedig rég nem vagyok allergiás állat szőrre és sok osztálytársamnak van kutyája. Családiházban lakunk ahol az utcánkba sok jó kutya van hosszu az udvarunk szabadidőm is jó fajtákat is ismerem.nem tudna kutya kiszökni magas kerités és kisajto. 1 beaglet vagy retrievert akarok és 3 éves a nővérem kisfia és szereti kutyákat probálom Anyut meg győzni de nem tudom hogyan engedje meg nekem
Beagle-t ne!
Inkább akkor retrievered legyen, mert az igazi családi kutya. Nagyon okos, jól kezelhető.
Rettentően sajnálom hogy szívbeteg vagy...DE
elöbb tanulj meg megfogalmazni/leírni egy normális mondatot...
sry , de ez a véleményem.
Szívbetegen inkább válasz egy nyugisabb társasági kutyát, annak elég ha sétáltatod, nem kell iszonyat aktív mozgás mint a retrievereknek vagy a beaglenek. Nem fogod bírni.
Bichonok, mopsz, cavalier spániel - a helyedben ilyenekben gondolkodnék.
Mi anyukád kifogása a kutyák ellen? Jó lenne tudni miért nem engedi - egyszerübb lenne válaszolni arra, hogyan tudnád meggyőzni.
te bunkócska 16:26!
Nem látod,h nem magyar neve van?
Most mit flegmázol?
Ha nem tudsz érdemlegesen hozzáfűzni...akkor tartsd meg magadnak a semmitmondó véleményed.....:S
vadászkutya párti vagyok gyerekszerető kutyák kedvenceim.
beagle:makacs de aranyos kiseb retrievernél gyengéb okos
volt régen 1 aszem labrador vizsla keverékem 2 darab nemüket nem tudom egyik kan volt aszem, tesok elválaszhatatlanok voltunk csak sors szét választot minket.
golden retriever(aranyszőrű retriever):
Ezeket a kutyákat szeretem:westi,vizsla,basett hound,beagle,keverlkek
amiktől kicsit félek:dobberman,roti,pitbull amstaff terier,kaukázusi juhász kutya boxer harci kutyáktol félek kicsit.
basett hound:aranyos cuki de nekem túl lassu és nem nekem valo ezért retriever és beagle fan vagyok mindent tudok kutyákrol
msn cimem:martin949494@hotmail.com
martin080808@hotmail.com
Szerintem a Martin magyar név... A zirc a város neve...-.-
Huuu rotit neee. Az nagyon kemény kutya. Amstaffot végy inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!