Hogyan lehetek MEOE tag?
ma 16:20
Már bocsi, de kissé fura vagy.ha neked nincs szükséged egy egyesületre, akkor ne lépj be.
Van iskola, amelyik MEOE-s és valóban nem kell fizetni a tagoknak a kiképzésért.
Az iskolába pedig pl én viszem hidegben, hóban, esőben is a kutyámat. Sőt..rajtam kívül sokan mások is.
Gondolom, ez a te szemedben felér egy kínzással.
szai
még kutyásnak se kell lenned ha MEOE tag akarsz lenni csak befizeted a 7500 forint éves tagdíjat. A MEOE központban vagy a helyi szervezetnél kérj csekket. Én lassan 10 éve vagyok MEOE tag és azért tényleg jó mert a nevezések és minden más féláron van. Ha bármi gond van segítenek és a jogsegély ingyenes a tagoknak :)
Parancsolj:
Ne fedd fel azokat akik b*nkóságból írnak.Én kérdeztem,hogy 'csak spórólni akarsze' meg,hogy hova valósi vagy.Nem baj ha sporólni akarsz válság van.. :)
És ha agilytizel akkor ahoz kell edző és nem olcsó mulatság ez a sport,még a dogdancing olcsó mi is azt csináljuk,mert nincs pénzem edzőre..
"Az hogy agilit... ááá tudjátok mit, nem is érdekel. Én ma magyarország legjobb kutyásának fa vagyok, értdekel is engem hogy mit csináltok"
Na ezt kedves válaszoló te se gondoltad komolyan,hogy ezt bárki is elhisiz?Még ha normálisan fogalmazol és írsz akkor se.. :) Vicces emberek vannak itt,kérdező : az ilyenen inkább nevess,ne fedd föl..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!