Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megtartsam szerintetek?

Megtartsam szerintetek?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt este kinyitottam a kaput és egy kis fehéres sárgás barna fülű kölyök kutya beszaladt. Nem volt rajta nyakörv meg semmi és kicsit sovány is. Eddig még nem kereste senki de szerintem nem is nagyon fogják mert eléggé el van hanyagolva. A környéken nem hiányzik senkinek. Egész nap jön utánam és annyit eszik mint egy ló. Azért holnap elviszem az orvoshoz. Van egy Dobermannom meg most van itt egy vizsla is de neki 1-2 héten belül új gazdája lesz. Ha nem hiányzik senkinek megtartsam szerintetek?
2011. ápr. 25. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tartsd meg, a leírtakból látszik, hogy máris kötődik hozzád. Ha pedig a másik kutyusodnak úgyis új helye lesz, ugyannannyit kéne rájuk költened mint ezelőtt. Sok sikert a kutyázáshoz. :D
2011. ápr. 25. 14:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetőséged,tartsd meg!!!:))
2011. ápr. 25. 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem, ha nem keresik, tartsad meg. esetleg kéne egy pár darab kis szórólap, lehet, hogy valaki keresi ezt a kutyust, ha nem, és nagyon ragaszkodó, nem lesz szíved elengedni. :)
2011. ápr. 25. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:
persze akkor nyugotan tardsd meg ha van anyi pénzed meg stb. h tud etetni orvoshoz vinni stb , probáld meg h csinálsz rola képet és kirakod az utcádba hátha vki felismeri
2011. ápr. 25. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor tartsd meg ha a Dobermannod elfogadja, ha nem akkor még kicsi korában keress neki új gazdát. Amúgy milyen neműek? És nem tudsz képet felrakni róla(róluk)? :)
2011. ápr. 25. 14:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is, ha lehet, akkor tartsd meg :) Vidd el dokihoz, kapjon egy veszettség ellenit és egy féreghajtót minimum :). Ha van képed, én is szívesen megnézném :P
2011. ápr. 25. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:
ha van rá anyagi keret és kedved egy kölyökkutyához akkor tartsd meg, ha valamelyik hibádzik, akkor keress uj gazdit neki. a szórólapozás azért nem jó 5let, mert ha a régi gazdik akik elhanyagolták és visszakérik akk az elég szivás szerencsétlennek. persze a jó érzés azt mondja h tartsd meg, de fontos h megvannak a körülményeid is hozzá.ha nincsenek, akkor legyen nálad amig tovább nem állhat egy uj szerető gazdihoz. persze h kötődik, de majd fog máshoz ha ugy hozza a sors. ezen nem érdemes rágódni.
2011. ápr. 26. 09:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Nálam minden meglenne ami kell. Van egy nagy füves kertünk és ha nem vagyunk itthon bármit csinálhat. Képet most nem tudok felrakni talán pár nap múlva :)
2011. ápr. 26. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!