Milyen kutyák ezek? Engedelmesek? Melyik a könnyeben tanítható?
Figyelt kérdés
3 kutya tetszik :
West Highland White Terrier
Bichon Havanese
Máltai Selyemkutya
Sokat törődnék velük házban tartanám!
2011. ápr. 22. 12:07
11/13 A kérdező kommentje:
nekem kicsi kutya kell és ezek tetszenek:)
2011. ápr. 22. 12:35
12/13 anonim válasza:
amúgy nem minden kisméretű kutyának van vékony hangja. az uszkárnak pl. nagyon mély hangja van.
amúgy a westie eléggé makacs, saját tapasztalat. nekem első kutyám volt, hát nagyon sokat szenvedtem vele. könnyen tanítható, de az engedelmesség eléggé nehezen ment.
bichon havanese-e van a barátnőmnek, nagyon aranyos és nagyon okos. a máltai selyemkutyáról nem sokat tudok, de szerintem nincs sok eltérés a két fajta között. kinézetre se.
13/13 anonim válasza:
Bichon havanese a legjobb és ő tanul a leggyorsabban és a legengelmedesebb. Éppen ezért régen cirkuszban tartották,mert olyan gyorsan tanul. Tündéri kiskutyus.:)Nem igényel túl sok törődést de mikor törődsz vele akkor nagyon kis aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!