Ellenzed a luxpup kutyák tenyésztését? (lent)
Nem rég léptem be és láttam, hogy van pár luxpuppos kérdés. Megnéztem a kérdéseket és volt pár, amelyhez volt link is csatolva a képen látható állatok borzasztóan természet ellenesen néztek ki!
Egyszerűen borzasztó, hogy milyen kitenyésztett kis mini mütyűrök ezek a szegény teremtések. Természetesen nagyon aranyosany néznek ki de ez valahogy így mégsem helyes! És nem biztos, de lehetséges,hogy ezek egymásközött szaporított kutyák. És meglehet, hogy ezeknek a kutyáknak örökölt betegségeik is vannak. És szegény állatokért $3000-$4000 dollárt is elkérnek akár! És a tehetősebb emberek (csak a divat kedvéért csak hogy villoghassanak velük barátaik, ismerőseik előtt) meg is vásárolják őket!
Szerintem ez SZÖRNYŰ ÉS FELHÁBORÍTÓ!
Természetesen nem ellenzem ezeket a fajtákat, de amit ezek csinálnak az már túlmegy minden határon!
Neked mi a VÉLEMÉNYED?
Hát én nem szeretnék ilyen kutyát :S
nem tudom elképzelni, hogy mezőn vagy az erdőben botot dobálok neki...
bele se merek gondolni hogy mi lenne ha véletlenül rálépnék :S
ha jól látom, akkor ezek a kis kutyik kb akkorák mint egy kifejlett tengerimalac???
sajnálom őket... és felháborít, hogy az emberek idiótaságból kínozzák ezeket a szerencsétlen állatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!