8 hetes staddfordshire kiskutyát most fogjuk örökbe fogadni. Hány db oltás kell neki? Mik ezek? És ha tudtok baráti áron dolgozó lehetőleg a 13. kerület környéki állatdokit. Azt is nagyon megköszönnénk!
Figyelt kérdés
Nagyon szépen köszönjük a válaszokat! Ahány embertől kérdeztük eddig, annyi választ kaptunk.. :) :) :)2011. ápr. 21. 20:07
1/8 anonim válasza:
Az oltások a lényeg, a rendelőt nem kell figyelembe venni
2/8 anonim válasza:
Felkészülhet a család egy igazi öntörvényű kiskutya megnevelésére :)
3/8 anonim válasza:
Miért lenne öntörvényű? A fajtája miatt? Minden kutya az, ha nem képes a gazdája megnevelni.
4/8 anonim válasza:
Igaz nekem pitbullom van, de, ha te meg tudsz nevelni egy hathetes kiskutyát akkor gratulálok neked. Látszik nem volt ilyen fajtával dolgod...
5/8 anonim válasza:
Kedvesem, nem kell a fajtától elszállni. Ugyan, miért ne lehetne nevelni egy 6 hetest?
A kölykök mind öntörvényűek. A gazdának kell gondoskodni róla, hogy ez átváltson engedelmességbe. És ez minden fajtára áll.
6/8 anonim válasza:
Kedves szövegértési problémákkal küzdő előző.
Nem ezt írtam? "egy öntörvényű kiskutya megnevelése".
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, de a kérdésre nem igazán kaptam még választ sajnos :(
Kérdésre adott válaszokat előre is köszönöm.
2011. ápr. 21. 22:44
8/8 anonim válasza:
Neked nem kell tudni milyen oltások kellenek, elég, ha a doki tudja. 2 kombinált kell amúgy + veszettség ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!