Milyen tápot vegyek a kutyámnak?
Figyelt kérdés
8 éves németjuhászom van,sajnos fájnak a lábai,az állatorvos azt mondta hogy ezzel nem lehet semmit kezdeni mert ez németjuhász betegség,vettem neki csont erősítő vitamint de nem javul a helyzet és nem tudom hogy melyik táp lenne neki a legjobb,olvastam ezzel kapcsolatos kérdéseket de mindenki mást mond.Melyik táp a legjobb?2011. ápr. 19. 20:32
1/6 anonim válasza:
Szia! Nekem 6 éves dp-s kutyám van, neki nagyon bevált a Luposan Gelenkkraft zöldkagyló por, emellett Acana tápot kap (Pacifica, Wild Praire mikor melyiket).
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget:)
2011. ápr. 20. 08:24
4/6 anonim válasza:
vegyél zöldkagyló kivonatot. por v tabletta. fressnapf.ban v neten bárhol lehet kapni. 100 százalékig tremrészetes és nagyon jó az izületekre. nekem a tacsim kapja aport, mert térdkalácsficama van. az egyik lába szépen helyrejött pár hónap alatt a másik nem, d az rosszabb állapotban is van.fressnapf v neten bárhol.
én a lupo sant veszem.
5/6 anonim válasza:
Előszöris vidd másik orvoshoz, mert mindig lehet mit kezdeni. Ha mást nem, tüneteket enyhíteni.
Egy normális orvossal beszéld meg a kutyád étrendjét.
Mi itt virtuálisan nem látjuk milyen a kutya, mennyi a súlya, mekkora, stb.
Ne itt kérj tanácsot erre, mert tönkrevághatod a kutyát.
Még annyira nem idős, van hátra még jó pár éve!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 21. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!