Lee12 kérdése:
Segítség? Mit vegyek a kutyámnak kullancsok ellen? Nyakörvet vagy valami sprayt? Nem szoktam erdőben sétáltatni csak néha lemegyünk és félek hogy bele fognak menni kullancsok? És gondolom minden sétáltatás után nézzem át
Figyelt kérdés
írhattok márkákat is mondjuk 1-2ezer ft ra gondoltam de tudok rá költeni2011. júl. 19. 13:43
1/6 anonim válasza:
Nálunk a cseppek/spot-on/ váltak be a legjobban. Állatorvosnál tuti tudsz venni. Vagy a neten.
Azok 1-2 ezer Ft / hónap. Mert 30 napig védenek. És vízállóak is.
Márkát nem írok, mert minden kutyának már válik be. (Advantix, Frontline, Duowin, Exspot, Biospotix...)
2/6 anonim válasza:
Mekkora a kutyád méretre? Ennyi pénzért csak max havonta tudsz venni. Ha ennyire olcsón akarod megúszni, vegyél Neostomosant. Erdőbe menés előtt fürdesd le vele. Arra az alkalomra elég a hatása.
3/6 anonim válasza:
Multkor nekünk nyakörvet ajánlott egy kutyatartó. Ő azt mondta sokféle cseppet és mást kipróbált de ez vált be neki a legjobban. Kb 6-7 ezer volt a nyakörv, de ez jó 7 hónapig (jó mondjuk nagyon nem érheti víz). Szóval egy árban van a cseppekkel ha azt vesszük : ). Jó bolha, szúnyog, és kullancs ellen. Kullancsot tényleg nem találtunk benne azóta, hát bolhái lehet hogy vannak a hátsó felén xx. Sajna a kullancsos kiszámíthatatlanok. Nekünk is a kutya simán összeszedte az udvarban :P. Öcsém mikor egyik osztálytársánál volt 5 kullancsot szedett össze egy városközepi kertesházban :P.
4/6 anonim válasza:
Szia!4 ezerért tudsz venni olyat állatkórházakban ami fél évig jó,és nem csak a kullancsoktól véd,hanem egyéb rovarok miatti fertőzéseknél is védi a kedvenced! Scalibor márkájú. Én ezt használom mind két kutyámnál,nekem és akiknek ajánlottam bejött! Próbáld ki te is!
5/6 anonim válasza:
Nekem a Frontline jött be. Anno még éppen csak behozták Magyarországra, kipróbáltuk, és nagyon bevált, egyszer befújtam a kutyáimat, aztán mikor csepegtetősre váltottak, akkor cseppentettem, és egész nyáron kullancs- és bolhamentesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!