Lehet Golden Retrievert 4 szobas tombhazlakasban tartani ugy h jol erezze magat?
Figyelt kérdés
Termeszetesen rendszeres setaltatas kirandulasok, meg minden ami jo neki :)2011. ápr. 18. 17:49
2/5 anonim válasza:
A golden 20 órát alszik 4 órát mozog. a 20 órát tök mindegy hol tölti, ha a 4 órában elék lehetősége van rohangálni, játszani,más kutyákkal kergetőzni,úszni......
3/5 anonim válasza:
Persze hogy lehet sok boldogságot hozzá!
4/5 anonim válasza:
Csak azt tudom mondani amit a 2. válaszoló írt.. Mondjuk nekem labim van de az is brutál sokat alszik. Ha megyünk sétálni vagy ilyesmi akkor persze élvezi meg le is van mozgatva rendesen.. De szerintem inkább az alvást választaná:) Úgyhogy hajrá;)
5/5 A kérdező kommentje:
Pfuuuu...ennek nagyon orulok...es a szoret mennyire hullatja?
2011. ápr. 18. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!