Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám macskakakát eszik!...

A kutyám macskakakát eszik! Mit tegyek? SOS!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, h elég nagy kertünk van, de a kutyánknak ebből semmi haszna, mert max. pórázon megsétáltatjuk benne, nem lehet elengedni, mert 1 perc múlva azt veszed észre, h már zabál is vmit... Főként macskaszart, ugye, néha meg a macskák által odahordott csontokat. És erről nem bírjuk leszoktatni! Ma is anyukám kivitte a kertbe, és a kővel fedett teraszon voltak, amikor a kutya kinyúlt a fűbe, és máris benne volt a szájában a sz..ar. Miért csinálja? Pro Plan tápot kap, ezer vmennyi a kilója, szóval nem egy olcsó teszkós szar táp, vitaminhiánya nem lehet. És hogyan szoktassuk le erről? Anyukám már el akarja vinni a háztól, annyira elege van! Segítsetek kérlek!!
2011. ápr. 17. 11:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A mi kutyánk lisztet eszik a társával,berohan a malomba és degeszre eszi magát.Ez van.Ha a kutyád megeszi a macskakakit annak örülhetnél mert nem kell takarítsál a kertben.
2011. ápr. 21. 20:22
 12/13 anonim válasza:
Igen...Nem biztos, hogy ezért van, de azért írok egy tippet:nekem is volt egy kutyám, és amikor sétáltunk megpillantott egy jókora adag lócitromot, és...és hát tudod mit csinált...(ette).Hát utánanéztem a neten, és ezt találtam ami tényleg igaz csak nem tudom, hogy a tied is ebbe "szenved".A kutyáknak az emésztéshez szüksége van a ...-ra.Mivel a macskák kisebb adagokat csinálnak így nem csak egy kupacot fogyaszt el.Összefoglalva eddigi mondandómat:ez kell a kutyának.Milyen fajta a kutyád?Mert, hogy nem mindegyik fajta csinálja ezt.Pl.:a kicsi fajtiszta kutyák nem nagyon, míg a nagyok igen, és a keverékek is.Remélem segítettem:)
2011. ápr. 22. 09:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Keverék kutyusom van, de nem hiszem, h fajtától függ... Egy ismerősömnek málta selyemszőrűje van, és ő is eszi.
2011. ápr. 22. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!