Kutyának lehet adni olyan porc vagy csonterősítőt ami embereknek van?
Figyelt kérdés
Pl: Béres porcerősítő, vagy ilyesmik.2011. ápr. 16. 19:32
11/14 anonim válasza:
19.51-es vagyok
Az " ember gyógyszereket " az orvos irta fel, amikor a kutyánknál hasnyálmirigy gyulladást állapitottak meg.
Emellett kapott " kutya" fájdalomcsillapitót, antibiotikumot.
Nem ugy gondoltam a gyógyszer adását, hogy otthon magamtól adogatom neki.
Pl. Algopyrint semmi esetre sem szabad neki adni.
12/14 anonim válasza:
Jajj bocsánat!Úgy más!Csak én pl tudok olyat,hogy ész nélkül adogatják a gazdik a kutyuknak az embergyógyikat.
13/14 anonim válasza:
Hát, igen, én is fogom a fejem, mikor az orvosnál hallom, hogy hát előtte ezt, meg azt adta a kutyájának.
Viszont tényleg vannak olyanok, amiket lehet adni, de ezt mi laikusok csak akkor tudjuk, amikor a szaki mondja.
A csonterősitőt mi is adtuk a németjuhászunknak, az elsőnek, mig kicsi volt. Ma már nem tenném orvos megkérdezése nélkül.
14/14 anonim válasza:
Nekem anno egy hozzánemértő tanácsolta a görcsoldót,és én hülye beadtam aminek az lett a következménye,hogy reszketett úgy hogy nem bírt felállni,illetve folyt a szájából ilyen nyúlós nyál.Pedig egy kicsike negyedet adtam(2,5 kilós kutyáról van szó),és így hatott!Azóta csak az állatorvosra hallgatok.Jó tanulság volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!