Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fedeztessek ezzel a kannal?

Fedeztessek ezzel a kannal?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 16. 10:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem igen.
2011. ápr. 16. 10:30
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Jajj istenem.... Ha ezt itt kérdezed és ilyen helyen keresel fedező kant, akkor inkább egyáltalán ne fedeztess... Tudod azt egyáltalán, hogy hogyan kell fedezőkant választani? Mármint egy tk-es, minimum tenyészszemlés, szűrt szukának???? Nem így, az biztos....
2011. ápr. 16. 10:31
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

illik a te kutyád típusához és törzskönyvéhez? megvannak a kötelező szűrő vizsgálatai? Ennél a fajtánál pl a szívbetegség gyakori és ara szűrnek.

Az egy dolog, hogy két HPJ de van tenyészszemléje?

2011. ápr. 16. 10:31
 4/28 anonim ***** válasza:
68%
NE SZAPORÍTS!
2011. ápr. 16. 10:34
 5/28 A kérdező kommentje:
Csak a kutyáról érdekel a vélemény.A többi ráér,mert még nem aktuális.De nagyon tetszik a kutya.A vérvonala miatt főleg,nem sok import kutya van az országban,olyan legalábbis nincs aminek valami köze ne lenne a szukámhoz.
2011. ápr. 16. 10:35
 6/28 A kérdező kommentje:
Ez a ne szaporíts duma már nagyon uncsi,miből gondolod,hogy szaporítanák?
2011. ápr. 16. 10:37
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
figyi nem hiszem, hogy itt sok Cavalier King Charles Spániel tenyésztő lenne... ha szerinted jó a törzskönyve, a szűrővizsgálatai negatívak (Patella Luxatio, PRA, Szív UH) és tenyészszemléje is megvan akkor nem értem a gondot... én soha senkitől nem kérdeztem meg, hogy kivel fedeztessek még a tenyésztő barátaimtól sem mert tudom mit szeretnék elérni, tudom mi az a típus ami tetszik és melyek azok a kutyák amikkel remélhetőleg ha fedeztetek akkor elérem ezt a célt... mondjuk nem ismerem a Cavalier King Charles Spánielt de nekem nagyon fura, hogy egy jó törzskönyvű, eredményes kant expresszen hirdetnek...soha nem választanék innen párt a kutyámnak és ez az ár is furcsa nekem 30 ezer forint? én még jó minőségű kant nem láttam, hogy ennyiért fedezne egyetlen fajtában sem... nálunk a jó kanok 1000eurónál kezdenek el fedezni és határ a csillagos ég...
2011. ápr. 16. 10:45
 8/28 A kérdező kommentje:
Utolsó.Pont az általad leírtak miatt vagyok bizonytalan.Tenyésztési szempontból egy főnyeremény a kan,pláne az ár miatt is.Az ősei,és maga a kan is,Európa vezető tenyészeteiből valók.Csak akkor miért itt hirdet?Az egyebek megvannak,sokkal inkább bízom az ő egészségében a származása miatt,mint sok hazai tenyésztő szűrt kutyáinál.Na mindegy,most kezdjük a kiállításokat,majd mire kell úgyis kinézek mást...
2011. ápr. 16. 10:52
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy külföldről származik az még nem egyenlő azzal, hogy jó is az a kan. Hiába van meg minden felmenőjének a negatív szűrése, neki is ugyan úgy meg kell csináltatni, mert igaz, hogy kevesebb rá az esély, de előjöhet. A két HPJ kevés, ez még nem bizonyítja, hogy jó kutya lenne, lehet egyedül volt az osztályban és kiadták neki egy CAC-on(persze, ez csak feltételezés, nem tudhatom).

Az ára is nagyon gyanús. 30 ezer forint? Na meg hogy az expresszen hirdet, hát no comment. Én tuti nem erről az oldalról választanék fedezőkant.

2011. ápr. 16. 11:52
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem,semmiképp.

MInt fentebb írták,a 2 HPJ nagyon kevés.

Szép a kutya képen,de nem szabad abba a hibába esni,hogy a külföldi kutya mindjárt jó is.Két évesen 2 HPJ-vel,röhej!

Eü.szűrésekről és társairól meg szó nem esik.

Fordulj egy NORMÁLIS tenyésztőhöz,Ő biztosan fog tanácsot adni a kutyádhoz illő kanról,bár készülj fel,hogy nem 30 ezer lesz,hanem kicsit több.

Viszont megéri,ha nem csak babázásra meg "a kutyámnak legalább egyszer anyukának kell lennie"tévhit miatt szeretnéd,hanem minőségi,normális kölyköket szeretnél.

2011. ápr. 16. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!