Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kannal fedeztessek?

Melyik kannal fedeztessek?

Figyelt kérdés

Golden kiskutyákat akarok, még nemtom ki legyen a kan. szerintetek melyik a szebb? Még nem beszéltem velük, hogy elvállanák-e, előbb gondoltam megkérdezem itt. Egészségesek, szépek.

Egyik:

[link]

[link]

Másik:

[link]

[link]

Cukik:)

2011. ápr. 5. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, amelyik a szukád hibáit ellensúlyozni tudja, vagy amelyik jobban illik hozzá. Mi nem ismerjük sem a szukádat sem ezeket a kanokat, úgyhogy nem tudunk ebben tanácsot adni.
2011. ápr. 5. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Első szebb nekem.
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Ugyan nem értek a Goldenekhez,de nekem a második jobban tetszik!:D
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A Te kutyádnak van tenyésszemléje?

Egyébként pedig beszélned kell mind a két kan tulajdonosával. Másolatot kell kérni a törzskönyvükről és egyeztetni kell a Te kutyád törzskönyvével. Meg kell nézni melyik milyen vérvonalú. Melyik kutya simítja el jobban a Te kutyád hibáit és a többi. Nem csak úgy ránézésre kell választani. Egyébként mind a két kutya szép. Aranyosak.

2011. ápr. 5. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Az első szebb, a második aranyosabb. :D
2011. ápr. 5. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értek a goldenekhez.(nekem az első jobban tetszik) A te kutyád szűrései megvannak? Tenyészszemle?

Amiket figyelembe kell venni fedező kan kiválasztásakor (legalábbis én ezeket szoktam):

- típusban mi illik a kutyámhoz? goldenben is több típus van, csak felületesen ismerem őket de tudom, hogy vannak ezek az arany színű kutyák és a skandináv/francia vonalú fehérebb erősebb szögelésű kutyák (ezzel kb ki is merültek goldenes ismereteim)

- szűrési eredmények megvannak e

- mi a szukámban az a hiba amit a kannal esetlegesen javítani lehet (pl. én most úgy választottam, kant, hogy a szukám egy elég magas kissé levegős erős szép fejű kislány olyan kant kerestem ami kissé tömörebb erősebb, méretben korrigálja és remélhetőleg csontozatban is- vedd figyelembe, hogy hibát nem lehet hibával javítani (egy rossz végtagállást nem az javítja, hogy egy ellentétesen rosszal korrigálunk hanem egy korrekt kutyát keresünk hozzá aminek pl a korrekt végtagállás az erőssége)

- TK nézd meg a saját kutyád törzskönyvét és a kanok törzskönyvét ha ugyanazt a típust képviselik a benne szereplő kutyák mint amit te szeretnél az a jó

2011. ápr. 5. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első szerintem szedd, de beszélj a gazdikkal.
2011. ápr. 6. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:
a 2. sokkal szebb szerintem.(:
2011. ápr. 7. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!