Beagle, Vizsla esetleg Border collie?
Sziasztok!
Szeretnék egy kiskutyát..
könnyen kezelhető kutyust szeretnék, aki ügyesen szerepelne agilytin, vagy engedelmességi feladatokon. (Hobbi szinten)
Van két tesóm.. 6 és 12 évesek..
A kutyus jól le lenne mozgatva.. sokat játszanék vele.. nagy a kert..és 2 naponta elvinném sétálni.. hétvégenként kirándulnánk..
Melyik fajtát ajánlod? Vagy esetleg más fajtát is tudsz mondani?
A lényeg:könnyen kezelhető legyen.
Köszönöm!:)
a goldie jó
beagle-t ne!!És 11:00-nak (Carlie) NEM BUTÁK!!!
Csak makacsak...
Huh jól beválasztottad így elsőre a kutyusokat. Beagle öntörvényű, vizsla makacs, Border meg nehezen kezelhető...
Igaz hogy a border a legjobb agility kutyus, de szerintem elsőre inkább egy goldent vegyél. A goldenek nagyon intelligensek, okosak, könnyen kezelhetőek és sportosabbak mint a labik szóval ilyen hobby agilityre tök jók. Hosszú a szőrük, szóval nem fáznak a kertben és a 2 napi séta is elég neki. Kedves a gyerekekkel, igazi családi kutya. És a beagle és vizslához hasonlóan vadászkutya - úgy látom ők a bejövősek nálad inkább. :)
Köszönöm..
huhh hát teljesen megoszlanak a vélemények..:D
Még nagyon tetszik a hosszúszőrű német juhász..
az milyen választás lenne?
Előző vagyok.
A golden retrievernek és a német juhásznak is KELL a napi séta. A kérdező gondolom azért így tette fel a kérdést, mert nem hülye, hogy olyan kutyát vegyen, amit nem tud eléggé megmozgatni, akkor ne ajánljunk neki olyanokat :)
Skót juhász, óangol juhászkutya, shetlie, spiccek, uszkár.
Mozgásigény szerint válogattam, úgyhogy lehet, hogy más követelményeknek nem mind felel meg, de ezek azok a kutyák, akik elvannak napi séta nélkül, de nem fekszenek folyamatosan a kanapén.
Kikérem magamnak, hogy a beagle buta kutya! Az enyém olyan okos, hogy mindenki tátott szájjal nézi.
De tényleg ne vegyél, mert nagyon nehezen kezelhető, és nem elég neki a kétnaponta sétáltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!