Beagle, Vizsla esetleg Border collie?
Sziasztok!
Szeretnék egy kiskutyát..
könnyen kezelhető kutyust szeretnék, aki ügyesen szerepelne agilytin, vagy engedelmességi feladatokon. (Hobbi szinten)
Van két tesóm.. 6 és 12 évesek..
A kutyus jól le lenne mozgatva.. sokat játszanék vele.. nagy a kert..és 2 naponta elvinném sétálni.. hétvégenként kirándulnánk..
Melyik fajtát ajánlod? Vagy esetleg más fajtát is tudsz mondani?
A lényeg:könnyen kezelhető legyen.
Köszönöm!:)
Egyik sem túlságosan könnyen kezelhető, de nem is a legnehezebb kutyák. Border semmiképpen, az elsőre nagyon nagy falat lenne, inkább egy bohókás szertelen vizsla, vagy egy makacs beagle.
Esetleg ezeknek a keveréke menhelyről.
Tipikusan könnyen kezelhető, és hobbi szinten sportban is jó kutya a golden, a labrado és az uszkár.
Nincs igazad, második. Kérdezz csak rá bármelyik kutyához értő szakembernél. A border csak nagyon kevés embernek való, nekik is nagy tapasztalat kell hozzá.
Én is a labradort ajánlanám, kérdező.
Huhh..nagyon megoszlanak a vélemények..
Akkor Beagle nem.. Border collie.. hát..én is hallottam,hogy nem mindenkinek való:S
Most a Vizslán és a Labradoron gondolkozok..:) Elég nehéz döntés..:D
Ha a három közül kell választani, akkor a vizsla.
De ha javasolhatok mást, akkor én az uszkárra szavazok:) Nagyon könnyen, jól nevelhető, és sportolásra is alkalmas. Egy közép uszkár tökéletes lenne nektek, de természetesen ő csak benti tartásra alkalmas.
Régebben volt egy Labrador keverékünk..
hát ő agresszív volt..többször utánam is kapott..:S
Szerintem az azért lehetett mert a szülei testvérek voltak..
:S
Ismerőstől hoztuk..csakhogy ő erről elfejtett szólni:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!