Műtét után, hogy segítsek neki?
Ma egy életmentő műtéte volt a 2 éves tacskó keverékemnek (bélelzáródás miatt). Délután 4-5 körül műtötték. Gondolom az természetes, hogy ilyenkor kába, meg nyüszög és morog. A doki azt mondta ma csak vizet igyon azt is apránként, de nem tudom mikor próbálhatom megitatni, azt olvastam a neten, h amíg nincs teljesen magánál addig ne. Mikor tudom, h már ihat? Jelenleg egy dobozban fekszik, gallér van a nyakán, kapott fájdalom csillapítót is. Holnap vinni kell kontrollra.
Akinek volt már ilyen esete a kutyájával meséljen, hogyan viselte szegényke a műtét utáni napokat!
Szerintem még várj 1-2 órát ha ennyire tiltakozik ellene még biztos nem "tiszta". Látni fogod rajta ha jobban lesz,akkor próbáld meg,de ez még az éjszaka be fog következni,szóval kelj fel hozzá vagy maradj ébren. Könnyen kiszáradhat,de még nem kell aggódnod hiszen kapott infuziot
Egyébként mivel eteted,hogy bélelzáródást kapott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!