Ivartalanították a hím kutyámat, mégis duduzza a szukákat. Lehet hogy nemsikerült a műtét? Vagy ez normális?
Előző!
Maximum, ha egy eunuch tüzet rak!!!
Egyrészt tüzelni az állatok szoktak, férfi kutyát meg még nem láttam.
Másrészt emlős állatok közt is a nőstények menstruációját hívják tüzelésnek, a hímek nem tüzelnek.
A kutyád domináns viselkedés miatt ugrál más kutyákra, és végez párzó mozdulatokat. Hímekre is ráugorhat, még embernek is csinálhatja. De ez nem a párzásról szól, ez dominancia dolog.
Bocs, 04:26-nak szólt az "előző".
(Amúgy meg tesztoszteron nem termelődik, ez az ivartalanítás lényege, hogy ne b.asztassa a nemi hormon az agyát. Ez szín tiszta dominancia)
Nem hinném hogy olyan rettenetes nagy lenne a különbség az ember meg állat "tüzelésénél" az emberen feszt rajta van az állaton (szuka) meg olykor, a kan érzi ezt a szagot amit a szuka kibocsát és attól eltekintve hogy ivartalanítva van nincs teszto forrása attól ő ugyan úgy fog működni mint azelőtt csak nem lesz kiskutya ennyi.
Ha a tesztoszteron forrását Heréjét ami még nincs kivéve gyógyszeresen befolyásolnák akkor a szuka nem sok vizet kavarna neki mert a vágyát is letörné de ha lenne is nem lenne képes semmire sem. (csak átvonatkoztattam de sztem nem tévedtem ebbe de ki hogy gondolja).
Kémiai kasztráció ilyen is létezik, mellesleg a kanon mindég rajta van csak a szukán nincs.
Persze egyszerűbb a kasztrálás/ivartalanítás.
Na akkor mégegyszer, hátha valakinek nem volt világos.
1 Tüzelni a "nőstények" szoktak, emberben is, állatban is.
Hímek, és férfiak nem tüzelnek!
2 A tesztoszteron a herékben termelődik, amit ivartalanításnál eltávolítanak.
Így a kanon "nincs rajta"...
3 Ha ennek ellenére ilyet csinál, vitán felül áll, hogy a dominancia miatt teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!